Se pare că au apărut mai multe informații cum că controlerul PS5 poate avea o capacitate mai bună a bateriei decât PS4.

De această dată, știrile par să sugereze că puterea bateriei controlerului de ultimă generație va fi considerabilă mai bună decât actualul controler PS4 DualShock.

Internautul de pe Twitter Galaxy666 susține că a testat una și a și postat fotografii drept dovadă.. Ei spun că meseria lor este să „proiecteze și să ofere accesorii” pentru Sony și Microsoft într-o publicare de pe twitter. Ceea ce ar explica de unde vine accesul la controler.

twitter - Controlerul PS5 poate avea o capacitate mai buna a bateriei decat PS4

Când îl comparați cu controlerul DualShock, modelul actual (800 mA – sau 1000 mA în cazul în care aveți un model mai recent).

Desigur, există și alți factori care trebuie luați în considerare aici, cum ar fi: cerințele noilor caracteristici ale DualSense și feedback-ul.

Acestea fiind spuse, un zvon anterior neverificat, a afirmat că:

pe lângă că controlerul PS5 poate avea o capacitate mai bună, dar și bateria DualSense poate dura cu câteva ore mai mult decât la PS4.

De asemenea, Galaxy66 continuă să publice pe twitter cum că:

„butoanele de pe controlerul DualSense se sime mult mai plăcut la apăsare decât PS4”.

Orice lucru care face ca un controler să fie mai frumos și să fie folosit este un plus adus acestuia.

Deci, în concluzie, ce știm?

Va avea un cip AMD Zen 2 cu opt nuclee, care funcționează la o frecvență de 3,5 GHz. Consola a primit 16 GB memorie RAM GDDR6 cu un randament de 448 GGB/sec.

Adaptorul grafic se bazează pe arhitectura AMD RDNA2 cu 36 CU și are o capacitate de 10,28 teraflops. Are și o unitate Blu-Ray 4K UHD, care suportă jocuri 8K cu până la 120 de cadre pe secundă.

Sony PS5 pierde la grafică însă este dotat cu un SSD rapid, cu o viteză de până la 5,5 GB/s. De două ori mai rapid decât la un produs Microsoft.

Deci aici s-ar justifica prețul mai mare.

Capacitatea SSD de 825 GB poate fi extinsă folosind spațiu de stocare extern prin intermediul portului USB-C.

Se știe că va fi disponibil un slot intern pentru formatul SSD M.2. Potrivit Sony, datorită acestei tehnologii, poți uita de ecranele de pornire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *