Trei telefoane noi Oppo dezvăluite

slashgear oppo reno 4 pro 4 1280x720 1 1024x576 - Oppo Reno 4 - data de lansare, pretul, stirile si caracteristicile lansarii.

Oppo a anunțat trei noi telefoane care vin pe piețele occidentale și debutează în seria Reno 4 de top a companiei Oppo.

Anterior prezentate în China, Oppo Reno 4 și Oppo Reno 4 Pro vin acum în Europa. Există, de asemenea, Oppo Reno 4 Z, care este un dispozitiv nou și pare a fi o refacere a unui dispozitiv chinezesc similar.

Am reunit tot ce trebuie să știți despre următoarele telefoane emblematice Oppo, iar mai jos puteți afla despre data lansării, prețul, specificațiile și multe altele.

Direct la subiect

  • Ce este? O nouă serie de telefoane de la Oppo
  • Când se lansează? 16 octombrie, în Marea Britanie
  • Cat costa? Cel mai ieftin începe de la 1.767,87 RON

Data și prețul lansării Oppo Reno 4

Seria Oppo Reno 4 vine în Europa – inclusiv în Marea Britanie – în octombrie, dar încă nu am auzit dacă dispozitivele vor ajunge în SUA sau Australia. Pentru cei din Marea Britanie le veți putea cumpăra pe 16 octombrie.

Telefoanele Oppo nu sunt adesea disponibile în SUA, deci nu suntem siguri dacă dispozitivele vor fi lansate vreodată acolo.

Reno 4 Z este cel mai ieftin din serie la 1.767,87 RON (aproximativ 425 USD / 329 GBP), Reno 4 stă la mijloc la 2.681.36 RON (aproximativ 650 USD / 499 GBP), iar Oppo Reno 4 Pro costă 3.756.05 RON (aproximativ 900 USD / 699 GBP).

Proiectare și afișare Oppo Reno 4

Designul seriei Oppo Reno 4 este, probabil, în mod surprinzător, destul de similar cu cele trei telefoane.

Există colțuri ale camerei din stânga sus când priviți partea din spate a telefoanelor. Fiecare are, de asemenea, un orificiu perforat sau un slot pentru selfie în formă de pastilă pe partea din față, pentru a elimina necesitatea unei rame superioare și pentru a permite cel mai mare ecran posibil.

Toate au spate din sticlă cu efect periat. Reno 4 Z este disponibil în alb sau negru, în timp ce Reno 4 și Reno 4 Pro sunt disponibile în negru sau albastru.

Iată o privire asupra celor trei telefoane diferite:

Reno 4 Z vine cu un ecran LCD Full HD + de 6,57 inci cu o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Între timp, Reno 4 are un display AMOLED de 6,4 inci cu rezoluție Full HD +. Și are în schimb o rată de reîmprospătare de 60Hz. Reno 4 Pro are un display AMOLED Full HD + de 6,5 inci cu o rată de reîmprospătare de 90Hz.

Motivul pentru care Oppo oferă o rată de reîmprospătare mai mică la cele două modele mai scumpe este pentru că e mai ușor să aveți o rată de reîmprospătare mai mare pe un panou LCD, cum este ceea ce este inclusă pe Reno 4 Z.

Reno 4 și Reno 4 Pro vin ambele cu scanere de amprentă pe ecran. În timp ce cea mai ieftin model din serie are scanerul încorporat în partea laterală a telefonului.

Camera și bateria Oppo Reno 4

Reno 4 Pro are cea mai impresionantă configurație a camerelor. Camerele principale de 48 MP, 12 MP ultra-wide și 13 MP. Pe partea din față a telefonului există o cameră selfie de 32MP.

Între timp, Reno 4 are o cameră principală de 48MP, una ultra-wide de 8MP și shooter monocrom de 2MP. Camera selfie are tot 32MP, dar vine alături de un senzor secundar de 2MP.

Apoi, cel mai ieftin telefon Reno 4 Z vine cu o cameră principală de 48MP. O camera ultra-widede 8MP, monocromă de 2MP și o altă cameră de 2MP pe care Oppo o numește „Retro”. Ultimul element este conceput pentru a adăuga filtre fotografiilor dvs.

Reno 4 Z și Reno 4 Pro au ambele baterii de 4.000mAh. În timp ce Reno 4 este cu puțin mai mare 4.020mAh. Ambele două telefoane de vârf au încărcare rapidă de 65W, dar Reno 4 Z este limitat la încărcare de 18W.

Specificații și performanță Oppo Reno 4

Au un chipset Qualcomm Snapdragon 765G care alimentează atât Reno 4, cât și Reno 4 Pro. Este același chipset care e inclus în Google Pixel 5.

Reno 4 Z are în schimb un chipset MediaTek Dimensity 800, pe care încă nu am avut plăcerea să îl folosim pe un smartphone.

Atât Reno 4 Z cât și Reno 4 vin cu 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare, în timp ce modelul Pro are 12 GB RAM și 256 GB stocare. Acestea sunt singurele variante despre care ni s-a spus, dar este posibil ca diferite piețe să obțină tehnologii diferite.

Toate cele trei telefoane acceptă și 5G – deși, desigur, veți avea nevoie de un plan și o acoperire 5G pentru a profita de acest lucru.

sură: techradar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *