Xiaomi revine la rădăcinile sale

CnyEC4An4TPuhodqxvq3iQ 1024x576 - Data lansarii seriei Xiaomi Mi 10T, pret, stiri si caracteristici

Seria Xiaomi Mi 10T a fost anunțată constând în Mi 10T „standard”, precum și un Mi 10T Lite și Mi 10T Pro. Se simte ca Xiaomi se întoarce la rădăcinile sale cu aceste telefoane.

Spre deosebire de Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro de la începutul anului 2020, telefoanele din seria Mi 10T au specificații de rang mediu în câteva privințe. Probabil aceste telefoane nu vor costa prea mult. Acesta este genul de propunere de valoare pentru care este cunoscută compania. Telefoanele Mi 10 erau cunoscute mai mult dispozitive premium.

Am adunat toate specificațiile lor mai jos, astfel încât să puteți vedea cum sunt și cum se compară între ele.

Direct la subiect

  • Ce este? Un nou trio de telefoane de la Xiaomi, toate au îmbunătățiri ușoare la echivalentele seriei Mi 10.
  • Când este afară? Nedeclarat – probabil în curând
  • Cat va costa? 599 – 279 euro

Preț și disponibilitate Xiaomi Mi 10T

Prețul seriei Xiaomi Mi 10T a fost dezvăluit pentru Europa, dar încă nu am obținut prețuri specifice pentru alte piețe.

Mi 10T Pro costă 599 € (aproximativ 550 GBP / 700 $ / 990 USD), Mi 10T este 499 € (aproximativ 450 GBP / 600 $ / 820 $), iar Mi 10T Lite costă 279 EUR (aproximativ 250 GBP / 325 $ / 460 USD).

În ceea ce privește disponibilitatea, ne-am aștepta să vedem telefoanele Xiaomi Mi 10T venite în Marea Britanie, Australia și Europa. Nu ne-am aștepta ca aceste telefoane să vină în SUA, deoarece decât linia Black Shark Xiaomi nu își livrează telefoanele către state.

Design și afișare

Un număr bizar de telefoane Xiaomi au ecrane de 6,67 inch și acesta este cazul fiecăruia dintre cele trei telefoane Xiaomi Mi 10T. În timp ce Lite are o decupare centrală pentru „camera de selfie”, celelalte două o au în colțul din stânga sus.

Toate cele trei telefoane au rezoluții Full HD +, iar afișajele nu sunt curbate la margini ca telefoanele Mi 10. Lite are o rată de reîmprospătare de 120Hz. Probabil va ajunge să fie unul dintre cele mai ieftine telefoane cu un afișaj atât de rapid. Telefoanele „standard” și Pro au ambele ecrane de 144Hz. Prin urmare, ele vor fi primele telefoane care au acest tip de afișaj, altele decât telefoanele specifice jocurilor.

În ceea ce privește designul general, Xiaomi Mi 10T Lite seamănă foarte mult cu Poco X3 NFC cu o cameră rotunjită centrală în partea din spate a telefonului. În timp ce celelalte două telefoane Mi 10T arată destul de asemănător cu umflăturile camerei în partea stângă de sus . Amândouă au un obiectiv principal destul de imens, care țipă „Sunt o cameră puternică!”, Deși va trebui să testăm pentru a vedea dacă acest lucru se dovedește a fi adevărat.

După cum am spus, telefoanele nu au afișaje cu margini curbate, așa că arată puțin mai puțin premium decât dispozitivele Mi 10. Au, de asemenea, toți senzorii de amprentă montați lateral, nu pe ecran, cum a folosit Xiaomi înainte, ceea ce denotă că ar putea fi telefoane cu preț redus.

Niciunul dintre telefoane nu are o mufă pentru căști de 3,5 mm, nici măcar Lite, deși fiecare folosește un port USB-C. Toate au fațade și spate din sticlă, cu rame metalice între ele.

Cameră

Xiaomi Mi 10T Lite are cele mai multe camere din spate cu 64MP principal. 8MP ultra-wide, macro de 2MP și snapper de adâncime de 2MP. Există, de asemenea, o cameră de 16MP pe față pentru selfie-uri.

În comparație, Mi 10T standard are același senzor principal, dar un snapper ultra-wide de 13MP și o cameră macro de 5MP. Camera selfie este puțin mai înaltă la 20 MP.

În cele din urmă, Xiaomi Mi 10T Pro are o cameră principală de 108MP. Dar aceleași camere ca și modelul standard. Utilizatorii Xiaomi Mi 10 Pro ar putea găsi lipsa unei camere teleobiective, deoarece acel telefon avea de fapt două.

Probabil datorită chipset-ului mai bun, cele două telefoane non-Lite pot înregistra videoclipuri până la 8K și au alte câteva moduri interesante. Cum ar fi AI SkyScaping (care face ca cerul să pară mai luminos) și Dual Video, care permite înregistrați simultan videoclipuri de pe camerele din față și din spate.

Specificații și caracteristici

Toate cele trei telefoane Xiaomi Mi 10T acceptă conectivitatea 5G, ceea ce sugerează că Xiaomi va face all-in pentru conectivitatea de generație următoare.

În ceea ce privește chipset-urile, Xiaomi Mi 10T și Mi 10T Pro au Snapdragon 865, care a fost de top la începutul anului. Dar a fost ușor depășit de 865 Plus recent. Mi 10T Lite are nou-lansatul Snapdragon 750G. Care este mai mult un chipset de gamă medie, dar este optimizat pentru a fi excelent pentru jocuri.

Chipset-ul este asociat cu 6 GB RAM în Mi 10T Lite și 64 GB sau 128 GB stocare. În Mi 10T puteți alege între 6 GB sau 8 GB RAM, care sunt asociate cu stocare de 128 GB. Iar în Mi 10T Pro primiți întotdeauna 8 GB RAM, cu 128 GB sau 256 GB de stocare.

Xiaomi Mi 10T Lite are o baterie de 4.820mAh, puțin mai mică decât 5.000mAh, Mi 10T și 10T Pro. Toate cele trei telefoane acceptă încărcarea rapidă de 33 W și niciunul dintre ele nu are alimentare wireless.

Am testat Xiaomi Mi 10T Pro doar în momentul scrierii, dar le vom verifica pe celelalte și vă vom aduce în scurt timp recenziile.

sursă: techradar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *