Următorul flagship este pe drum

sxrrgWVap5j8yAM8g9iZfe 1024x576 - Huawei Mate 40 va fi dezvaluit pe 22 octombrie

Avem câteva lansări mari de telefoane în această lună inclusiv iPhone 12 și OnePlus 8T. Acum putem adăuga Huawei Mate 40 și Mate 40 Pro la această listă. Huawei tocmai a anunțat un eveniment de lansare pe 22 octombrie.

Într-un tweet din contul oficial Huawei Mobile, ni se spune că „vine o putere fără precedent” și că evenimentul va începe la ora 14:00 ora centrală de vară a Europei. Adică 5am PT, 8pm ET, 13:00 BST și 22:00 AEST .

Asta ar sugera că performanța Huawei Mate 40 va fi una dintre caracteristicile cheie evidențiate. Huawei debutează de obicei cu cipuri noi și telefoane noi Mate. Iar discuția este că Mate 40 va fi primul telefon cu procesorul Kirin 1000.

De fapt, ar putea fi și ultimul telefon cu un procesor Kirin în interior: zvonurile spun că problemele continue ale Huawei cu SUA și companiile care operează de la acesta va însemna că va trebui să furnizeze chipset-uri din alte părți.

Twitter-ul în care se spune despre evenimentul Huawei Mate 40

Până acum au existat relativ puține zvonuri despre seria Mate 40. Data lansării fiind una dintre numărul mic de informații.

Ceea ce știm este că telefoanele Mate 40 vor urma Huawei Mate 30 și Huawei Mate 30 Pro pe care le-am văzut anul trecut. Telefoane care au impresionat în multe domenii, dar care au fost reținute prin faptul că nu au putut rula niciunul din aplicațiile oficiale Google.

Cu Huawei încă în imposibilitatea de a face afaceri cu companii din SUA, inclusiv Google. Este vorba despre un hardware care este dezamăgit de software în acest moment. A fost o poveste similară cu Huawei P40 care a fost dezvăluită în martie.

Totuși, suntem încântați să vedem ce are de rezervat Huawei cu noul Mate și, desigur, vă vom aduce toate știrile și detaliile pe măsură ce se întâmplă. Așteptați câteva actualizări interesante ale camerei, precum și un spor de performanță de această dată.

sursă: techradar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *