IPhone 12 Pro Max va veni mai târziu în acest an

jFLU2eHM8d54KLdpT5Au2S 970 80 - iPhone 12 Pro Max - data lansarii, pret, 5G, stiri si caracteristici
(Image credit: Apple)

IPhone 12 Pro Max a fost prezentat alături de iPhone 12 și iPhone 12 Pro. Dar spre deosebire de aceste telefoane nu veți putea cumpăra acest nou telefon până mai târziu în 2020.

Împreună cu iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro Max nu va fi disponibil pentru cumpărare până pe 13 noiembrie. În timp ce așteptați, am pus laolaltă tot ce știm despre cel mai recent iPhone cu ecran mare, astfel încât să puteți vedea totul într-un singur loc .

Apple are patru iPhone-uri în acest an: iPhone 12 și iPhone 12 mini. Sunt modelele emblematice de nivel inferior, lipsind câteva caracteristici pentru a menține prețul scăzut.

Între timp, iPhone 12 Pro și cel mai mare iPhone 12 Pro Max sunt cele mai avansate telefoane pe care Apple le-a lansat vreodată. Veți plăti acest privilegiu cu o creștere a prețului față de modelele mai ieftine.

Direct la subiect

  • Ce este? Următorul iPhone cu ecran mare
  • Când se lansează? 13 noiembrie 2020
  • Cat va costa? De la 4.587,89 RON / 5.939,02 RON / 7.718,84 RON

Prețul pentru iPhone 12 Pro Max și data lansării

Bj44Z6LGiVD2v3bffZ7Nad 970 80 - iPhone 12 Pro Max - data lansarii, pret, 5G, stiri si caracteristici
(Image credit: Apple)

După un anunț din 13 octombrie, Apple a confirmat că iPhone 12 Pro Max nu va ieși în locul său de obicei, unde lansează adesea telefoane la 10 zile după prezentare.

În schimb, iPhone 12 și iPhone 12 Pro sunt disponibile pe 23 octombrie, iar compania a ales să lanseze atât iPhone 12 mini cât și iPhone 12 Pro Max la o dată ulterioară.

Pre-comenzile pentru iPhone 12 Pro Max se deschid pe 6 noiembrie și veți putea cumpăra telefonul începând cu 13 noiembrie. Ora pentru a fi online pe 6 noiembrie este 5am PT / 8am ET / 1pm GMT (adică 12am 7 noiembrie AEDT).

Probabil că doriți să primiți comenzile și mai devreme – Apple a continuat înregistrarea, spunând că aprovizionarea va fi „limitată” pentru viitorul previzibil.

Prețul iPhone 12 Pro Max începe de la 4.587,89 RON / 5.939,02 RON / 7.718,84 RON pentru 128 GB de stocare. crescând la 5.005,35 RON / 6.479,42 RON /8.428,52 RON pentru 256 GB și 5.840,27 RON / 7.560,22 RON / 6.951 LEI pentru 512 GB.

Design și display Iphone 12 Pro Max

Pro Max este mai mare decât predecesorul său, cu un ecran de 6,7 inci, în timp ce iPhone 11 Pro Max avea un ecran de 6,5 inci. Are dimensiuni de 160,8 mm x 78,1 mm x 7,4 mm și cântărește 226 de grame. Mai greu decât altele, dar cam obișnuit pentru linia iPhone Pro Max.

Extern, telefonul va arăta destul de diferit de generația anterioară. Apple a abandonat laturile curbate pentru o margine plană, care a apărut cu iPhone 4 și a fost văzută ultima dată pe iPhone SE original.

A treia generație iPad Pro (2018) a fost primul dispozitiv Apple care a readus acest aspect și sigur îi va face pe plac fanilor iPhone-urilor mai vechi.

IPhone 12 Pro Max vine în patru variante de culori; Argint, grafit, aur și noua nuanță de albastru Pacific. Acestea sunt mai dezactivate decât opțiunile de culoare din seria iPhone 12. Se potrivesc cu nuanțele iPhone 12 Pro.

vPjxtEcXyG2cS78d64qpEa 970 80 - iPhone 12 Pro Max - data lansarii, pret, 5G, stiri si caracteristici
(Image credit: Apple)
Alte informații

IPhone 12 Pro Max este clasificat la IP68 pentru rezistența la praf și apă, la fel ca iPhone-urile precedente. Cu toate acestea, se poate supraviețui fiind scufundat până la 6 metri adâncime timp de până la 30 de minute . Ceea ce este mai mult decât gama iPhone 11 sau majoritatea celorlalte telefoane.

Pro Max are trei camere în spate, care este în mare similară cu setarea de pe iPhone 11 Pro Max. Are unele îmbunătățiri granulare teleobiectivul a fost îmbunătățit de la zoom optic de 3x la 4x. De exemplu (săriți în jos la secțiunea camere pentru detalii).

Apple a adus, de asemenea, o funcție Mac preferată în vechime pe cele mai noi iPhone: MagSafe este un nou sistem care vă permite să fixați accesoriile magnetice, cum ar fi carcasele și încărcătoarele fără fir, în spatele telefonului.

Acest lucru ar trebui să ajute pe oricine s-a străduit vreodată să își plaseze iPhone-ul pe locul potrivit, în timpul fluxului live al evenimentului, prezentatorii au prins încărcătoarele magnetice prin carcase. Încărcătoarele MagSafe oficiale se încarcă chiar și până la 15W fără fir, ceea ce este îngrijit dar chiar mai curat. Sistemul funcționează cu carcase și alte accesorii pentru a le fixa în siguranță.

image 2020 10 31 214959 - iPhone 12 Pro Max - data lansarii, pret, 5G, stiri si caracteristici
(Image credit: Apple)

Apple a îmbunătățit ecranul telefonului cu un Super Retina XDR, cea mai recentă tehnologie de afișare. Pentru cea mai bună precizie a culorilor de pe un iPhone până acum. Mai bine, capacul frontal „Ceramic Shield” de pe ecran are „cristale nano-ceramice”, care, spune Apple, oferă o protecție la cădere de 4 ori mai bună.

Camere Iphone 12 Pro Max

IPhone 12 Pro Max păstrează elementele de bază ale camerelor de ultimă generație, deși a fost ușor îmbunătățită există unele diferențe între acesta și iPhone 12 Pro.

Obiectivele principale de 12MP ale ambelor telefoane au diafragme mai largi. La diafragmă f / 1.6 comparativ cu f / 1.8, iPhone 12 Pro are cu 27% performanțe mai scăzute la lumină scăzută. Cu toate acestea, modelul Pro Max are un senzor cu 47% mai mare (cu o dimensiune de 1,7 μm pixeli). Apple susține că oferă o îmbunătățire imensă cu 87% a performanței la lumină slabă.

Așa cum s-a menționat anterior, teleobiectivul de 12MP de pe iPhone 12 Pro a fost mărit de la optic de 3x la optic de 4x. Păstrând în același timp obiectivul predecesorului său de aproximativ 52mm. Teleobiectivul de 12MP al iPhone 12 Pro Max, a fost îmbunătățit pentru a simula un obiectiv de 65 mm. Care oferă efectiv un zoom optic de 5x.

Cele două telefoane au, de asemenea, un snapper ultra-lat de 12MP f / 2.4, ceea ce face trei obiective să fie în total.

UPJRZGZssejLS8ZLY5ohBb 970 80 - iPhone 12 Pro Max - data lansarii, pret, 5G, stiri si caracteristici
(Image credit: Apple)
Alte informații

Dar atât iPhone 12 Pro, cât și iPhone 12 Pro Max au, de asemenea, un nou, al patrulea punct pe rețelele de camere din spate: un scaner LiDAR. Care este folosit pentru a simți adâncimea, chiar și noaptea, îmbunătățind focalizarea automată cu 6x în condiții de lumină slabă. Dar poate cel mai bun dintre toate, LiDAR (împreună cu motorul neuronal A14 Bionic) permite fotografii în profunzime în stil portret în timp ce utilizați modul Night.

Ambele modele primesc opțiuni mai versatile pentru fotografii cu lumină scăzută. Modul de noapte este extins la camerele ultra-late și TrueDepth. Perioadele de timp în modul nocturn pot fi capturate pe durate mai lungi, iar noua tehnologie Smart HDR 3 ar trebui să permită o mai bună compoziție a culorilor și a luminii în imagini.

Atât iPhone 12 Pro, cât și Pro Max pot înregistra videoclipuri HDR și Dolby Vision până la 60 fps. Videoclipul Dolby Vision va fi procesat live și susținut în timpul editării, spune Apple. Indiferent dacă editați ocazional în aplicațiile Photos sau iMovie sau în Final Cut Pro X mai târziu în 2020. Utilizatorii pot partaja videoclipuri până la 4K Dolby Vision pe alte dispozitive prin AirPlay.

Încântător pentru fotografiile iPhone: la sfârșitul acestui an Apple va actualiza iPhone 12 Pro și Pro Max. Pentru a le permite să facă fotografii într-un nou format propriu, ProRAW. Pe Apple, ProRAW „combină procesarea de imagini multiframe Apple și fotografia de calcul cu versatilitatea unui format RAW”, Permițând utilizatorilor să modifice culoarea, detaliile și intervalul dinamic în mod nativ pe iPhone-ul lor sau folosind alte aplicații de editare foto.

Cele două telefoane au, de asemenea, o cameră frontală de 12 MP f / 2.2 în crestături.

Performanța și bateria iPhone 12 Pro Max

IPhone 12 Pro Max împachetează chipsetul A14 Bionic. Despre care Apple susține că este primul cip de 5nm de pe piață. Este un chipset cu 6 nuclee, cu 11,8 miliarde de tranzistori (cu 40% mai mult decât pe A13) și motorul său neuronal cu 16 nuclee. Care poate face 11 trilioane de calcule pe secundă.

Apple susține că A14 Bionic este cu 50% mai rapid decât alte cipuri de pe piață probabil că include Snapdragon 865 Plus, care este top pentru Android.

Și, așa cum era de așteptat, telefonul va rula iOS 14 din cutie, permițând widget-uri, imagini video în imagine și îmbunătățiri generale ale sistemului de operare. În ceea ce privește durata de viață a bateriei, Apple susține că iPhone 12 Pro Max va funcționa timp de 20 de ore.

Compania nu spune exact cât de mare este bateria, dar o înregistrare de reglementare sugerează o dimensiune de 3.687 mAh. Este mai slabă față de iPhone 11 Pro Max, chiar dacă Apple susține că cele două telefoane durează același timp. Înregistrarea indică, de asemenea, 6 GB RAM de la 4 GB.

Sursă: techradar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *