Noile căști Oculus VR vor începe să fie livrate în octombrie.

Oculus Quest 2 a fost prezentat oficial la evenimentul Facebook Connect VR astăzi. Confirmând o mare parte din cele dezvăluite la începutul acestei săptămâni. Modelul de bază va fi puțin mai mic decât cel inițial, totuși 64 GB. Quest 2 este disponibil pentru precomandă la 299 USD.

Quest 2 are procesorul Qualcomm Snapdragon XR2 și 6 GB RAM, cu o creștere de 50% a pixelilor. 1832 x 1920 per ochi și oferă controlere reproiectate și o durată de viață a bateriei mai mare decât predecesorul său. Este, de asemenea, compatibil cu Oculus Quest și poate rula jocuri Rift Platform prin link-ul Oculus.

Din nefericire, așa cum a fost anunțat în aprilie. Quest 2 va fi „alimentat de Facebook”, care este un alt mod de a spune că vi se va cere să aveți un cont Facebook dacă doriți să utilizați unul. „Quest 2 necesită contul dvs. de Facebook pentru a vă conecta. Ceea ce face mai ușor să vă întâlniți cu prietenii în VR și să descoperiți comunități din întreaga lume”, spune pagina produsului Quest 2. „Puteți să explorați. sau să alegeți un nume nou prin crearea unui profil VR unic.”

Versiunea de 256 GB a Oculus Quest 2 este la prețul de 399 USD. Prețul care a fost indicat în scurgeri și, dacă doriți să mai aruncați câțiva dolari, puteți adăuga Quest 2 Elite Strap pentru „confort sporit” pentru 49 USD, sau Curea Elite cu un pachet de baterii și husă de transport pentru 129 USD. Detalii și linkuri de precomandă sunt disponibile la oculus.

sursă: pcgamer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *