Următorul telefon mare al OnePlus

qT8t5YMBacWpGZd27x8mNb 970 80 - OnePlus 9 - data lansarii, pretul, stirile si zvonurile

Ne așteptăm ca OnePlus 9 să fie următorul telefon de top care va veni de la companie, după recentă dezvăluire a OnePlus 8T. Asta cu excepția cazului în care OnePlus Nord Lite îl va bate.

OnePlus 8 și 8 Pro au fost telefoane excelente, dar nu perfecte.

La momentul de față, nu am auzit niciun fel de zvonuri cu privire la dispozitiv, deoarece lansarea acestuia este probabil departe. Dar acesta este parte din motivul pentru care am venit cu această listă acum. Nu suntem influențați de știrile și zvonurile care sugerează că ar putea fi telefonul.

Când vor fi disponibile mai multe informații despre OnePlus 9, vom actualiza acest articol și vom pune mai jos speculațiile privind lansarea și prețurile, pentru a vă oferi un anumit context.

Direct la subiect

  • Ce este? Telefonul principal OnePlus pentru anul 2021
  • Când se lansează? Probabil în jurul lunii aprilie 2021
  • Cat va costa? Probabil cel puțin 2.870,86 RON / 3.236,88 RON (aproximativ 4.517,81 RON)

Data și prețul lansării OnePlus 9

4DGAzta96knJe8NBcN7HcJ 970 80 - OnePlus 9 - data lansarii, pretul, stirile si zvonurile

Nu am auzit nicio informație de lansare pentru OnePlus 9, dar, la fel ca mulți producători de telefoane, OnePlus este o companie obișnuită, așa că ne-am aștepta ca lansarea să fie în aprilie sau mai 2021.

OnePlus își tachină de obicei telefoanele înainte de lansare, așa că poate vom auzi ceva despre data lansării în martie. Data lansării oficiale a telefonului va fi probabil la o săptămână sau două după lansarea.

Acestea fiind spuse, o sursă a declarat pentru Android Central că OnePlus 9 va fi lansat mai devreme decât se aștepta în martie 2021. O dată exactă nu este clară din sursa respectivă, dar acestea sunt cele mai bune informații de până acum.

În ceea ce privește prețul, este greu de spus, mai ales pentru că fiecare telefon OnePlus succesiv se strecoară din ce în ce mai mult pe teritoriul de stabilire a prețurilor premium.Ppentru că OnePlus Nord înseamnă că OnePlus 9 nu trebuie să răspundă persoanelor cu un buget mai mic.

OnePlus 8 a început de la 2.870,86 RON / 3.236,88 RON (aproximativ 4.517,81 RON). Și a urcat la 3.281,57 RON / 3.777,77 RON (aproximativ 5.634,94 RON) pentru mai multă memorie RAM și stocare. OnePlus 8 Pro a început de la 3.692,46 RON / 4.316,94 RON și a urcat până la 4.103,19 RON / 4.857,23 RON.

Acestea sunt niște prețuri ridicate, nu costurile atrăgătoare ale nivelului Samsung Galaxy S, dar mai scumpe decât erau telefoanele OnePlus. Putem vedea că telefoanele OnePlus 9 devin mai scumpe decât atât.

Ce vrem să vedem

wPf3k22nrFYmhxLtzN8gDB 970 80 - OnePlus 9 - data lansarii, pretul, stirile si zvonurile

1. Încărcare wireless în telefonul non-Pro

OnePlus 8 Pro are încărcare wireless, dar dacă nu optați pentru Pro pierdeți funcția. Ceea ce nu este grozav pentru persoanele care doresc un telefon mai accesibil, dar care doresc totuși confortul încărcării wireless.

Deoarece OnePlus 8 Pro a fost primul telefon de la companie cu tehnologia de încărcare fără fir și tocmai a testat caracteristica. Poate OnePlus 9 va avea încărcare wireless, precum și fratele său Pro .

2. Un teleobiectiv pe dispozitivul non-Pro OnePlus 9

Iată o altă piesă tehnică pe care OnePlus 8 nu o avea, dar 8 Pro. O cameră cu teleobiectivitate. Acest lucru vă permite să faceți fotografii cu zoom optic, micșorând distanța fără a pierde rezoluția.

Fotografiile mărite sunt, fără îndoială, mai utile decât cele ultra-late. Deci nu este ideal ca multe companii, inclusiv OnePlus, să prefere să folosească lentilele ultra-wide, dar nu și teleobiectivul pentru dispozitive mai puțin premium.

Pentru potențialul maxim de fotografie, ne-ar plăcea să vedem că OnePlus 9 are un teleobiectiv și o cameră ultra-largă, nu doar una sau alta. Deși, dacă trebuie să renunțe la unul, cel puțin păstrați teleobiectivul.

3. O cameră principală cu rezoluție mai mare

Atât OnePlus 8, cât și 8 Pro au camere principale de 48MP. Din moment ce multe alte companii au snap-uri de 64MP și chiar 108MP, acest lucru se simte puțin cu rezoluții scăzute și am dori să vedem unele îmbunătățiri.

Sigur, rezoluția nu este singurul factor care dictează cât de bună este imaginea unui smartphone. Deoarece dimensiunea pixelilor poate fi importantă. Dar OnePlus 8 nu avea senzorul de 48MP cu pixeli mai mari pe care îl au alte telefoane, așa că a ratat acest avantaj.

Ne-ar plăcea să vedem OnePlus 9 sau chiar și 9 Pro, având o cameră principală cu rezoluție înaltă sau poate doar un snapper primar cu pixeli mai mari pentru a face fotografii mai bune.

4. Două camere selfie

OnePlus Nord are două camere selfie, astfel încât să puteți face fotografii standard sau grandangulare. Ne-ar plăcea să vedem acest tip de lucruri aduse OnePlus 9, deoarece vă poate oferi multă versatilitate în selfie-uri.

A doua cameră orientată spre față nu ar trebui neapărat să aibă un câmp vizual larg. Unele telefoane cu cameră dual-selfie au snapperul principal alăturat de un senzor de adâncime, pentru efecte bokeh îmbunătățite sau de fundal.

5. Un ecran 4K pe modelul Pro

Au existat doar câteva telefoane cu ecrane 4K, și toate provin de la Sony, exemplele recente fiind Sony Xperia 1 și Xperia 1 II. Nicio altă companie nu a încercat să realizeze acest tip de afișaj de înaltă rezoluție pentru un telefon.

Sigur, un afișaj 4K este destul de inutil în majoritatea situațiilor. Dar 2K al OnePlus 8 Pro este în general suficient pentru majoritatea oamenilor. Dar un telefon „Pro” nu ar trebui să fie pentru toată lumea și, prin definiție, are un apel mai limitat. Astfel încât oamenii care doresc să poată avea nevoie de acest tip de ecran de înaltă rezoluție.

Acum că 5G înseamnă că streaming de jocuri, filme și TV la rezoluție înaltă nu mai este problema, am dori să vedem primul ecran 4K pe un telefon non-Sony.

6. O baterie mai mare

OnePlus 8 avea o baterie de 4.300mAh, care a ajuns la 4.510mAh în OnePlus 8 Pro.

Bateriile de 5.000 mAh din telefoane nu sunt totuși neobișnuite, deoarece dimensiunea asigură că telefonul va dura cât mai mult posibil între încărcări. Dacă telefonul are specificații de top, cum ar fi un senzor principal de 108MP sau un ecran 4K (așa cum ar avea OnePlus 9 din visele noastre), are nevoie de o baterie mare pentru a face față.

Chiar dacă telefonul nu ajunge să aibă aceste specificații ridicate, mai mare este întotdeauna mai bun pentru baterii, deoarece în general crește durata de viață.

sursă: techradar

1 Reply to “OnePlus 9 – data lansarii, pretul, stirile si zvonurile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *