Ce s-a auzit până acum de telefon

mtegdoxKeQSuNw4CoJQKnL 970 80 - Samsung Galaxy S21 - data lansarii, pretul, stirile si zvonurile.

Samsung Galaxy S20 este cel mai premium și mai impresionant smartphone al companiei până în prezent. Dar deja visăm la ce va găti Samsung pentru gama Galaxy S21.

Dispozitivele Samsung Galaxy S21 sunt cu siguranță unele dintre cele mai interesante telefoane din 2021. Hype-ul se dezvoltă deja și chiar auzim primele zvonuri foarte devreme.

Veți găsi, de asemenea, lista noastră de dorințe pentru Samsung Galaxy S21 mai jos. Acestea sunt lucrurile pe care le dorim cel mai mult de la următorul telefon Samsung Galaxy S, pentru a-l face cât mai bun posibil.

Direct la subiect

  • Ce este? Succesorul lui Galaxy S20
  • Când se lansează? Probabil februarie 2021
  • Cât va costa? Probabil peste 4.157,94 RON / 4.836,28 RON / 6.238,99 RON

Data și prețul lansării Samsung Galaxy S21

Samsung își dezvăluie întotdeauna noile sale modele Galaxy S la începutul anului și, în ultimii ani, le-a anunțat în februarie, apoi le-a vândut din martie, deci este foarte probabil să facă același lucru cu gama Samsung Galaxy S21.

Nu putem fi mult mai specifici decât aceștia, dar recent compania a evitat MWC. (O expoziție comercială care are loc la sfârșitul lunii februarie.) Și și-a lansat telefoanele la începutul lunii, astfel încât acest lucru este probabil și în 2021.

În ceea ce privește cât va costa gama Samsung Galaxy S21, telefoanele vor fi probabil cel puțin la fel de scumpe ca gama Galaxy S20. Ceea ce înseamnă probabil un preț de pornire pentru modelul de bază de cel puțin 4.157,94 RON / 4.836,28 RON / 6.238,99 RON. Samsung Galaxy S21 Plus și Samsung Galaxy S21 Ultra costă probabil și mai mult.

4TuRv8tg7YBsTDiATshRqc 970 80 - Samsung Galaxy S21 - data lansarii, pretul, stirile si zvonurile.

Samsung Galaxy S30 sau Galaxy S21?

Înainte de lansarea Samsung Galaxy S20 ne-am gândit că va fi numit Galaxy S11. Dar zvonurile separate se referă la el în mod diferit. Istoria s-ar putea repeta, un leaker de top a declarat că Galaxy S30 este de fapt Galaxy S21.

Am crezut inițial că va fi S30, iar primele scurgeri au susținut acest lucru acum nu suntem atât de siguri. Deci, telefonul va fi numit Samsung Galaxy S21 sau Galaxy S30?

Nu există nicio modalitate de a ști deocamdată. Majoritatea oamenilor cred că Galaxy S30, dar leaker-ul care a declarat că va fi S21 are o descriere excelentă.

Pe măsură ce lansarea telefonului se apropie, ne-am aștepta ca niște leaker-uri mai remarcabile să-și arunce valoarea în spatele unui nume sau altului, ceea ce ar trebui să ne ofere o idee mai bună despre ce să ne așteptăm.

Zvonurile și noutățile despre Samsung Galaxy S21

În momentul de față, nu am auzit prea multe zvonuri despre Samsung Galaxy S21. Un lucru pe care l-am auzit este o afirmație că telefonul ar putea avea o cameră cu ecran, deși Samsung evaluează aparent fezabilitatea. S-ar putea ca tehnologia să nu fie pregătită.

O altă șoaptă care ne-a ajuns la urechi este că Samsung ar putea atinge viteza de încărcare rapidă de până la 65W. Lucru care este cu siguranță binevenit, deși nu suntem siguri că vom vedea această tehnologie în Galaxy S21 încă.

Am auzit, de asemenea, că Samsung lucrează la o cameră de 150MP pentru smartphone-uri care poate combina nouă pixeli într-un singur, pentru fotografii de 16MP care pot lua multă lumină.

Acestea fiind spuse, revendicarea unui snapper principal de 150MP adăugând alături un teleobiectiv de 64M. 16MP ultra-lat și un macro snapper de 12MP, plus un senzor de adâncime, cinci senzori în total. Dacă acest lucru este corect, este probabil ca Samsung Galaxy S21 Ultra să aibă aceste specificații.

Acestea fiind spuse, am auzit mai recent că Samsung Galaxy S21 Ultra va avea o cameră de 108MP (la fel ca S20 Ultra), dar cu un senzor de imagine nou și probabil îmbunătățit. Deci, nu este clar ce zvonuri sunt corecte pentru moment.

În altă parte, am auzit că Samsung Galaxy S21 va renunța la senzorul de timp de zbor (ToF) pe care Galaxy S20 îl avea. Se pare că Samsung stabilește tehnologia până când are un senzor care poate concura cu cel pe care îl folosește Apple.

Alte zvonuri

Aparent, Galaxy S21 va avea o cameră principală de 108MP, 12MP ultra-largă și o cameră selfie de 40MP, precum S21 Ultra. Dar cu două obiective zoom în loc de unul și fără senzor ToF. Se spune că aceste camere cu zoom facilitează zoomul optic de 3x și 5x.

Pe de altă parte, am văzut acum un brevet Samsung pentru un senzor ToF. Anterior compania folosea cele fabricate de Sony, dar acest lucru sugerează că își construiește propriile sale. Decât să renunțe complet. Dacă da, senzorul ar putea fi folosit pentru recunoașterea facială, efecte bokeh sau caracteristici de realitate augmentată. Desigur, existența unui brevet nu înseamnă că senzorul va fi gata la timp pentru gama Galaxy S21.

În altă parte, există, de asemenea, un brevet Samsung (mai jos) care detaliază un design de cameră pentru smartphone cu șase senzori de cameră în spate. Aceasta ar include cinci unghiuri largi și unul teleobiectiv, iar fiecare obiectiv ar putea fi înclinabil individual, astfel încât să poată indica în direcții diferite.

iMMzc5JZnidAiVRd7DAhLL 970 80 - Samsung Galaxy S21 - data lansarii, pretul, stirile si zvonurile.

Alte noutăți și zvonuri

Aceasta ar avea o serie de aplicații potențiale, de la adăugarea unui efect bokeh la panorame, până la îmbunătățirea potențialelor fotografii cu lumină scăzută și HDR. Cu toate acestea, brevetul nu a fost legat în mod specific de Galaxy S21, deci nu ne-am baza pe a vedea acest design.

Avem, de asemenea, câteva noutăți despre chipset, cu un reper care sugerează că unele versiuni ale Samsung Galaxy S21 vor folosi un nou chipset Exynos 1000. Care are o performanță GPU de până la trei ori mai rapidă decât Snapdragon 865. Care este cel mai bun chipset Android din acest moment. Cumpărătorii din SUA vor primi probabil un Snapdragon 875, care va fi la fel de rapid.

Acestea fiind spuse, un alt punct de reper, aparent pentru Samsung Galaxy S21 Plus. Prezintă un chipset Exynos 2100, care este ceva despre care nu am auzit. Scorurile sale nu sunt deosebit de impresionante (deși sunt cu siguranță high-end) și sunt listate alături de doar 8 GB de memorie RAM.

În ceea ce privește bateria, rapoartele neoficiale sugerează că S21 ar putea avea o creștere mică a capacității bateriei în comparație cu modelele S20 echivalente. Va trebui să așteptăm și să vedem dacă acest lucru se traduce printr-o durată mai bună de viață a bateriei.

O mică veste despre dezvoltarea Galaxy S21 este că Samsung a fost zvonit că va schimba furnizorii de tehnologii de ecranare la o companie numită BOE. Rapoarte mai noi sugerează că nu mai este cazul și este probabil că tehnologia ecranului va rămâne similară cu Galaxy S20. Deoarece Samsung continuă să-și facă propriile ecrane pentru telefoanele sale.

Ce vrem să vedem

Nu știm încă multe despre Samsung Galaxy S21, dar știm ce vrem de la acesta. Următoarele lucruri fiind în topul listei noastre.

1. Un preț mai rezonabil

Nu se poate vorbi despre cât de scumpă este gama Samsung Galaxy S20. Chiar și modelul de bază te va întoarce mult, prețurile cresc în comparație cu anul precedent și Samsung Galaxy S20 Ultra creează aproape o nouă categorie de telefoane ultra-premium.

Situația nu este ajutată de absența unui Samsung Galaxy S20e sau Samsung Galaxy S20 Lite. Este posibil să ajungă la un moment dat.

În orice caz, am dori să vedem fie o reducere a costurilor pentru modelele din 2021. Fie un Samsung Galaxy S21 Lite alături de restul gamei. Sau mai bine, amândouă.

MpXJdJLPwxCmBeccJ9Y2m 970 80 - Samsung Galaxy S21 - data lansarii, pretul, stirile si zvonurile.

2. Zoom de 100x pe toată gama

Samsung Galaxy S20 Ultra are unele dintre cele mai strălucitoare acreditări ale camerei pe care le-am văzut pe un smartphone, cu titlul zoomului său de 100x.

Așadar, pentru gama Galaxy S21 ne-ar plăcea să vedem că această caracteristică trece în jos la modelele mai accesibile. Dar am dori, de asemenea, să-l vedem îmbunătățit, deoarece în forma sa actuală calitatea nu este excelentă. Făcându-l mai mult un truc de petrecere decât o caracteristică pe care o veți folosi foarte mult.

3. O cameră cu ecran

Amiralele actuale ale Samsung au decupaje ale camerei pe ecran pentru camera selfie și considerăm că aceasta este o soluție destul de inelegantă. Așa că pentru Samsung Galaxy S21 ne-ar plăcea foarte mult ca camera să fie integrată pe ecran. La fel ca amprenta digitală.

Acest lucru ar permite Samsung să ofere un design cu adevărat pe tot ecranul fără a fi nevoie să recurgă la o cameră pop-up. (care ocupă mai mult spațiu intern și este probabil să fie mai vulnerabilă).

Nu suntem încrezători că vom vedea acest lucru. Probabil că va depinde în mare măsură dacă tehnologia este suficient de bună, dar ar fi cu siguranță o caracteristică deosebită.

4. Un aspect nou

Designul gamei Galaxy S nu s-a schimbat prea mult cu modelele din 2020. În afară de comutarea unei rame pentru o cameră perforată, designul nu s-a schimbat mult de ani de zile. Așa că am spune că este timpul ca Samsung să schimbați lucrurile cu gama Galaxy S21.

O modalitate de a face acest lucru ar fi cu o cameră cu ecran, așa cum am menționat mai sus. Dar într-un fel sau altul dorim ca telefoanele să arate cu adevărat diferit de gama Galaxy S20.

5. Același procesor peste tot

gN2JbrHUoMMdvcnxLpwwG 970 80 - Samsung Galaxy S21 - data lansarii, pretul, stirile si zvonurile.

O caracteristică ciudată a gamei Samsung Galaxy S este că chipset-ul diferă în funcție de locul în care vă aflați în lume. Unele regiuni primind chipset-ul Snapdragon de top Qualcomm, iar altele obțin unul Exynos de top Samsung.

Problema este că aceste chipset-uri sunt rareori egale. Fie din punct de vedere al performanței sau al duratei de viață a bateriei, există de obicei o diferență. Cât de multă diferență poate varia de la an la an și în mod normal nu este prea masivă, dar există întotdeauna o versiune mai slabă a telefonului.

Deci, în viitor, ne-ar plăcea să vedem Samsung folosind același chipset în toate regiunile.

6. 120Hz la QHD+

O altă ciudățenie a gamei Samsung Galaxy S20 este că puteți avea o rată de reîmprospătare de 120Hz sau o rezoluție a ecranului QHD +, dar nu ambele în același timp.

Acest lucru este destul de restrictiv, mai ales când multe alte telefoane cum ar fi OnePlus 7T Pro și Google Pixel 4 XL. Au o rată de reîmprospătare de cel puțin 90Hz asociată cu QHD +. În timp ce pe telefoanele Samsung trebuie să coborâți până la 60Hz.

Există zvonuri conform cărora Samsung ar putea elimina restricția cu o actualizare de software. Dar indiferent dacă o face sau nu, nu este o restricție pe care vrem să o vedem în gama Galaxy S21.

sursă: techradar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *