Ultimul telefon al anului de la Xiaomi ar putea fi cel mai bun.

LMpu4zw9TkB9aCaGxq8jaH 1024x576 - Xiaomi Mi Note 11 - data lansarii, pretul, stirile si zvonuri

Xiaomi Mi Note 11 ar putea fi unul dintre cele mai bune telefoane din 2020. Predecesorul său, Mi Note 10, se află în lista noastră cu cele mai bune smartphone-uri. Compania a învățat probabil multe din telefoanele sale premium de la începutul anului 2020 (Mi 10 și Mi 10 Pro).

Totuși, ne-ar plăcea să vedem un Xiaomi Mi Note 11, pentru că așa cum am spus, Mi Note 10 este unul dintre cele mai bune telefoane pe care le puteți cumpăra chiar acum. Are o gamă fantastică de camere, design și ecran de primă calitate și, cel mai important , un preț surprinzător de mic.

La sfârșitul anului 2020 (când ne așteptăm ca Mi Note 11 să fie lansat), s-ar putea ca Note 10 să nu se descurce la fel de bine în comparație cu un an de concurență. Iar un Mi Note 11 ar putea aduce câteva caracteristici și modificări mai noi care să țină Xiaomi la vârf .

Nu am auzit încă multe despre Xiaomi Mi Note 11. Există câteva zvonuri care nu au fost atribuite unui anumit telefon, pe care le vom enumera mai jos .

Ultimele știri: Am auzit că un nou telefon Xiaomi ieftin ar putea avea o cameră principală de 108MP. Este probabil să fie Redmi Note 10, dar ar putea fi și Mi Note 11. Din moment ce Mi Note 10 avea acea cameră de înaltă rezoluție, sperăm că Note 11 o are mai mare.

Direct la subiect:

  • Ce este? Următorul smartphone anticipat din gama Xiaomi
  • Când este lansat? Probabil în jurul lunii noiembrie 2020
  • Cat va costa? Posibil în jur de 2.469,43 RON / 3.319,60 RON (aproximativ 2.448,20 RON)

Data și prețul lansării Xiaomi Mi Note 11

Xiaomi Mi Note 10 a fost lansat în noiembrie 2019 probabil că vom vedea versiunea mai nouă lansată în aceeași perioadă în 2020. Cu toate acestea, acea dată ar putea fi afectată de pandemia Covid-19 într-un fel sau altul, deci telefonul ar putea fi întârziat până în 2021.

În ceea ce privește prețul, Mi Note 10 a costat 2.469,43 RON / 3.319,60 RON (aproximativ 2.448,20 RON). Pentru varianta sa cea mai accesibilă, deci este posibil ca Mi Note 11 să coste atât de mult sau poate o sumă mai mică.

Spunând asta, Xiaomi Mi 10 a fost destul de scump decât Mi 9. Este posibil ca compania să replice acest salt în linia Mi Note, dar sperăm că nu, deoarece prețul scăzut a fost forța reală a Mi Note 10.

Xiaomi Mi Note 11 leaks și zvonuri

Știm că Xiaomi lucrează la un nou flagship destinat să apară spre sfârșitul anului 2020, iar CEO-ul companiei a confirmat câteva caracteristici despre acesta.

Aparent, telefonul va avea o mufă pentru căști de 3,5 mm, senzor de amprentă pe ecran, difuzoare stereo și cameră cu zoom de 30x. Un leak afirmă, de asemenea, că ar putea avea un procesor Snapdragon 865 de vârf, deși acest lucru se poate referi la un alt telefon.

Merită subliniat faptul că informațiile nu se referă la Xiaomi Mi 10T, lansat în septembrie 2020, deoarece acesta are un senzor de amprentă montat lateral și nu are mufă pentru căști, deși zoomul de 30x este prezent.

În afară de asta, nu am auzit niciun zvon sau leaks în jurul Xiaomi Mi Note 11. Cu toate acestea, am auzit despre diverse noi tehnologii Xiaomi care nu erau atașate la un smartphone numit. Care ar putea debuta în Mi Note 11 totuși, acestea sunt doar speculații.

Ne-am aștepta la un chipset de nivel mediu în Xiaomi Mi Note 11. Se spune că compania lucrează la un smartphone cu un procesor Dimensity 1000 Plus de la MediaTek. Acest lucru ar face telefonul să fie compatibil cu 5G și ar permite, de asemenea, un afișaj de 144Hz. Spunând asta, Xiaomi s-a gândit, de asemenea, să folosească și chipset-urile Samsung Exynos în telefoanele sale.

Se pare că Xiaomi lucrează la un telefon cu o cameră de 108MP și un zoom digital de 120x. Probabil printr-un teleobiectiv separat.

Am auzit că Xiaomi lucrează la un nou telefon ieftin cu senzor principal de 108MP. Care ar putea fi un telefon Redmi (poate Redmi Note 10), dar ar putea fi și Mi Note 11.

Xiaomi Mi Note 11: ce vrem să vedem

dCF9a9wjNcJn2LFpC6FbqL 1024x576 - Xiaomi Mi Note 11 - data lansarii, pretul, stirile si zvonuri

Acestea sunt toate caracteristicile și specificațiile cu care speram să vină Xiaomi Mi Note 11.

1. O cameră foto „principală” îmbunătățită

Xiaomi Mi Note 10 avea cinci camere în spate, dar doar trei au fost cu adevărat impresionante sau utile. Unul din teancul rău era teleobiectivul de 8MP. În teorie, a fost util, cu zoom optic de 5x, dar datorită senzorului de rezoluție scăzută. Imaginile păreau puțin neclare și puteți obține fotografii mai bune făcând fotografii de 108MP și decupând manual.

Am dori să vedem Mi Note 11 împachetând un senzor mai bun cu teleobiectivul sau obiectivul său periscop pentru fotografii mărite.

2. O baterie de lungă durată

pCJEE6Yygrae6KA6J5YoHJ 1200 80 1024x576 - Xiaomi Mi Note 11 - data lansarii, pretul, stirile si zvonuri

Telefoanele Xiaomi Mi au de obicei o durată bună de viață a bateriei. Dar rareori suntem la fel de impresionați de cât durează, față de alte telefoane de la un alt brand Xiaomi. Telefoanele Mi vor dura o zi, bine, dar va fi greu să le faceți să ruleze pentru a doua zi sau chiar o zi întreagă.

Ne-ar plăcea ca Xiaomi Mi Note 11 să dureze mai mult fără a fi nevoie de o încărcare. Fie cu o baterie mai bună, fie posibil, cu o opțiune mai bună cu unele optimizări software, ceea ce înseamnă că consumă mai puțină putere.

3. Un procesor îmbunătățit

Xiaomi Mi Note 10 nu avea un procesor de vârf, în schimb, a folosit un Snapdragon 730 de gamă medie. Aceasta a fost o decizie pe care am găsit-o inițial destul de interesantă. Dar nu prea se observă lipsa puteri procesorului prea mult.

Mi Note 11 are nevoie de un procesor îmbunătățit, totuși, într-un aspect cheie. Modelul 730 a avut destul de multe probleme la preluarea și procesarea fotografiilor de 108MP și, dacă noul telefon este setat să păstreze sau să îmbunătățească acest snapper, trebuie să se ocupe mai bine de fotografii.

Qualcomm (care produce chipset-uri Snapdragon) a lansat de atunci 765G. Este un procesor excelent pentru jocuri și o durată lungă de viață a bateriei și este, de asemenea, activat pentru 5G, deci ar fi o alegere evidentă, dar există și altele care ar funcționa și ele.

4. Un preț mic

Xiaomi Mi Note 10 avea specificații impresionante, dar avea, de asemenea, un singur lucru pe care telefoanele cu funcții similare nu le aveau. Un preț scăzut.

Xiaomi este cunoscut pentru că scoate telefoane la prețuri accesibile, iar Mi Note 10 a fost cu siguranță unul, dar seria Mi 10 care a fost lansată ulterior, probabil că nu a fost, deoarece Xiaomi Mi 10 Pro a costat dublu decât costa Mi Note 10. Evident, Xiaomi și-a dat seama că ar putea scoate și telefoane scumpe.

Totuși, ne-ar plăcea ca Mi Note 11 să rămână la prețuri accesibile, să nu aibă un preț umflat ca Mi 10. Deoarece aceasta l-ar menține extrem de competitiv împotriva multor rivali și ar oferi mai multor oameni șansa de a verifica că este probabil un telefon impresionant.

5. Capacități de încărcare mai rapidă

u6nBpST8mLtZxnMo8EPWUn 1024x576 - Xiaomi Mi Note 11 - data lansarii, pretul, stirile si zvonuri

Telefoanele Xiaomi au de obicei viteze de încărcare rapide, unele dintre cele mai bune disponibile. Dar în fiecare an tehnologia de încărcare de top disponibilă devine din ce în ce mai rapidă. Am dori să vedem Xiaomi Mi Note 11 rămânând înaintea curbei.

În timp ce Mi Note 10 avea o încărcare de 30W, care este mai rapidă decât o mulțime de concurență deja. Xiaomi ar putea bate Note 11 până la 50W sau chiar 65W pentru a-i bate cu adevărat pe rivalii săi. Xiaomi a prezentat tehnologia de încărcare rapidă de 100W înainte, deci nici nu este atât de nerezonabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *