Assassin’s Creed Valhalla are o nouă dată de lansare, în urma anunțurilor Xbox Series X și Xbox Series S de astăzi.

intro 1592581131 - Assassin's Creed Valhalla se lanseaza cu o saptamana mai devreme

Assassin’s Creed Valhalla lansat inițial pe 17 noiembrie, Ubisoft a avansat data până pe 10 noiembrie pentru a coincide cu lansarea noilor console. Va apărea pe PC, PlayStation 4 și Stadia în aceeași zi. Ubisoft trebuie, de asemenea, să se uite la micul decalaj dintre Valhalla și Cyberpunk 2077. Care va apărea pe 19 noiembrie, care o să îi îngrijoreze puțin.

Un alt RPG imens, și acesta cu ani de anticipare în jurul său nu aș vrea să concurez cu el. Acum, în loc de două zile, există un decalaj de peste o săptămână, oferindu-i lui Eivor ceva mai mult timp în centrul atenției. Consultați manualul nostru Assassin’s Creed Valhalla din iulie pentru impresiile lui Wes. De când a fost anunțat Valhalla, Ubisoft a fost supus controlului culturii sale la locul de muncă. Directorul de creație al jocului Valhalla a fost demis după o investigație externă asupra conduitei sale. La o lună după ce a renunțat la rol.

Mai mulți directori care au fost acuzați de abuz la locul de muncă au părăsit compania sau au fost concediați. În iulie, CEO-ul Yves Guillemot a emis o declarație publică și a promis schimbări structurale. Deși mai târziu a încercat să evite responsabilitatea punând vina pe ceilalți, spunând că „a trădat încrederea” pe care a acordat-o.

Deci ne gândim că fanii Assassin’s Creed sunt destul de fericiți de această noua veste dată de Ubisoft.

sursă: pcgamer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *