Lucrăm la un mic lucru pe care l-am numit Big Yeetus…

MbZ8Yv6WNxjJkPaoQDUPLG 1200 80 1024x581 - Big Yeetus este ciocanul urias care va fi adaugat in Fall Guys

Contul oficial de Twitter al jocului Fall Guys a postat non-stop despre o nouă adăugare la Bumble Royale numită Big Yeetus. Este un ciocan din desene animate care se învârte în formă aleatorie, care va apărea aleatoriu. Yeet, pentru cititorii noștri mai în vârstă, este opusul lui yoink.

Desigur că pagina de Twitter Fall Guys a continuat să trimită tweet-uri despre ciocan. Timp de șase ore la rând. Culminând cu o cerere adresată actorului Norman Reedus de a lua în considerare exprimarea ciocanului. („Probabil că spune doar cuvântul„ YEET ”, dar este practic personajul principal din jocul nostru video „). Studioul de dezvoltare Fall Guys, Mediatonic, o joacă tâmpit. „În urma unui potop de anchete mass-media, am dori să confirmăm că nu oferim comentarii oficiale de presă cu privire la existența acestui așa-numit„ Big Yeetus ””, spun ei.

Contul de Twitter, Twitter Guys, care a cucerit și inevitabil, și-a folosit recent puterile definitiv, strângând 1 milion de dolari pentru Special Effect. O organizație caritabilă dedicată îmbunătățirii vieții jucătorilor cu dizabilități.

Cu două săptămâni în urmă, Fall Guys a intrat în nebunia de pe Twitter. Provocând diferitele corporații care lansau neobosit conceptele de costume ale Fall Guys pentru a le dona unei organizații caritabile. Acordul a fost că cel mai bun ofertant după două săptămâni va primi un skin Fall Guys adăugat la battle royale. Banii urmând să fie adaugați în Special Effect organizația dedicată jucatorilor cu dezabilitati.

Câstigătorii au fost: G2 Esports, Ninja, AimLab și MrBeast.

sursă: pcgamer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *