„Borderlands 3 – o mulțime de conținut haotic pe drum”.

Au inclus multe lucruri distractive pe Borderlands 3. Inclusiv statistici precum câte gloanțe au fost trase și câți ani cumulativi au petrecut jucătorii în coop. De asemenea, știri despre un alt joc de masă Tiny Tina (de data aceasta este un RPG). Ceea ce este mai important decât ceea ce jucătorii au făcut deja este, desigur, ceea ce ne putem aștepta de la Borderlands 3 în viitor.

Deși DLC-UL „Psycho Krieg And The Fantastic Fustercluck”, care tocmai a fost lansat săptămâna trecută. Gearbox a dezvăluit deja planuri pentru mai multe DLC-URI, care aduce o arborescență suplimentară fiecărui Vault Hunter. Showcase-ul ne oferă o privire asupra a ceea ce va fi posibil pentru FL4K Beastmaster. Care va primi noul Gravity Snare ca abilitate de acțiune. Noul arbore de calificare oferă, de asemenea, FLAK o colecție de Loaderbots. Care se concentrează fie pe a ajuta cu o pușcă și grenade, cu proiectile de șoc cu foc lent sau cu scuturi.

Gearbox a rezumat, de asemenea, că anunțul DLC într-o postare pe blog-ul site-ul oficial al jocului. Se pare că va dura încă ceva timp pentru DLC, așa cum spune Gearbox să se aștepte la mai multe știri „în următoarele luni”. Echipa Borderlands lucrează, de asemenea, la lucrul încrucișat, despre care vom auzi mai multe despre „anul viitor”.

Dacă vreți să cumpărați noile DLC-URI trebuie să mai așteptați un timp ca să apară. Toate DLC-URILE le puteți vedea pe pagina oficială de pe steam.

sursă: pcgamer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *