Directorul tehnologic al lui Treyarch a sugerat că sistemul ar putea fi ajustat înainte de lansare.

call of duty black ops cold war soviet 1024x574 - Call of Duty: Black Ops - Cold War creeaza o dezbatere bazata pe abilitati

Call of Duty: Black Ops – Cold War alpha de săptămâna trecută a fost afectat de o problemă. În special: potrivirea bazată pe abilități. Jocul în sine pare să fi scăzut relativ bine, mulți jucători lăudând noile hărți și felul în care Treyarch a captat titlurilor mai vechi ale Black Ops. Dar alții s-au dus la rețelele sociale pentru a se plânge de modalități. Dezvoltatorul Treyarch a ales să le asocieze cu adversarii lor.

Asocierea bazată pe abilități, așa cum sugerează și numele, este un sistem care alege cu ce jucători vei fi asociat. În funcție de abilitatea lor. Este o bază a jocurilor competitive pentru mai mulți jucători, ajutând la menținerea jocurilor individuale cât mai corecte posibil. La scurt timp după ce alpha a început săptămâna trecută, jucătorii au început să observe că jocurile lor au fost toate surprinzător de grele. Sugerând că sistemul de potrivire funcționează așa cum se intenționează. Dar, după cum se dovedește, nu asta își dorește fiecare jucător Call of Duty.

Seth Huntsmen „Scump”

Sâmbătă după-amiază, fostul campion mondial Call of Duty, Seth ‘Scump’ Abner, a scris pe Twitter că „[Matchmaking Skill-based] nu aparține Call of Duty” și că ar trebui să existe o listă de redare dedicată pentru persoanele care doresc să ia fiecare joc în serios. Comentariile lui Abner au fost repetate de o parte semnificativă a comunității, dintre care mulți au sugerat că ar trebui să existe atât moduri clasificate, cât și moduri casual, pentru a permite jucătorilor să aleagă dacă joacă pentru distracție sau să urce pe scara clasată.

În timp ce mulți dintre acești jucători respingeau adăugarea SBMM, alții au subliniat că este prezent în jocurile Call of Duty de ani de zile. Atunci când utilizatorul Twitter Unionstreaming a sugerat că aprecieri precum Call of Duty 4, Modern Warfare 2 și Black Ops 2 au beneficiat de abordarea lor casuală a matchmaking-ului, directorul tehnologic al lui Treyarch, Martin Donlon, a răspuns pentru a spune că toate acele jocuri au inclus o formă de SBMM.

Martin Donlon

S-ar putea ca potrivirea în iterația actuală a Call of Duty: Black Ops – Cold War să fie mai severă decât în ​​intrările anterioare. Seria Call of Duty, ce-a care determina mai mulți jucători să observe efectul pe care îl avea asupra jocurilor lor. Potrivit lui Donlon, acesta este un „punct de vedere perfect valid”, iar „SBMM este unul dintre mulți parametri reglabili. Sugerând că abordarea ar putea fi modificată în timp pentru teste ulterioare și lansarea completă a Black Ops Cold War pe 13 noiembrie .

sursă: pcgamer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *