Va fi „la egalitate cu alte titluri moderne”, potrivit liderului comunității.

Cyberpunk2077 Always bring a gun to a knife fight RGB en d84809aa - Cyberpunk 2077 Cerintele vin in curand si nu va ocupa 200 GB


În timpul dezvăluirii seriei RTX 30 de la Nvidia, a menționat unele dintre provocările create de jocurile de ultimă generație datorită dimensiunii și complexității lor. Când a apărut subiectul jocurilor de 200 GB, a venit vorba despre Cyberpunk 2077. Care a aprins imediat speculațiile despre amprenta HDD a RPG-ului.

„Instalarea Cyberpunk 2077 ar putea avea 200 GB”, se citește titlul unei postări Reddit. Oamenii au fost atât de gata să creadă posibilitatea, deoarece jocurile de 200 GB sunt acum o realitate. Call of Duty: Modern Warfare este cu mult peste 200 GB, iar alte jocuri nu sunt prea în urmă.

Marcin Momot, liderul comunității CD Projekt Red, a intervenit pentru a potoli temerile că ar fi la fel de mare ca Modern Warfare, din fericire, deși nu a confirmat cât spațiu va ocupa de fapt. Cu toate acestea, cerințele de sistem vor apărea în curând și nu vor include 200 GB de spațiu.

„Vă puteți aștepta ca spațiul HDD necesar să fie la egalitate cu alte titluri moderne”, a spus el pe Twitter.

Acest lucru ar putea însemna între 30 GB și 199 GB. Deși capătul superior al scalei este probabil un pariu sigur. Red Dead Redemption 2 ocupă peste 100 GB, iar majoritatea jocurilor moderne cu buget mare se situează undeva între 60 GB și 100 GB. Între timp, Witcher 3 a ajuns la doar 35 GB. Pentru toate acestea! Este un joc imens, încă arată uimitor și nu mă face să dezinstalez jumătate din lucrurile de pe SSD-ul meu.

sursă: pcgamer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *