Chivalry 2 Va include „mai multe hărți și funcții de joc” la lansare decât a fost planificat inițial.

chivalry2 1 - Chivalry 2 - a fost intarziat pana in 2021 pentru mai multe actualizari

Chivalry 2, simulatorul de dueluri Monty Python Black Knight planificat inițial pentru lansarea ăn acest an, a fost întârziat până în 2021.

După cum este explicat într-o actualizare recentă a dezvoltării de la Torn Banner Studios. „Pe măsură ce ne stabilim să lucrăm împreună în moduri noi într-o pandemie COVID-19, calendarul nostru de dezvoltare se schimbă. Utilizăm acest timp suplimentar pentru a ne îndeplini mai bine obiectivele de bază pentru Chivalry 2 „.

Deși vom smulge membrele altora mai târziu decât era de așteptat nu trebuie să fim triști. Chivalry 2 va conține „mai multe îmbunătățiri și va include, de asemenea, ceea ce conține inițial la post-lansare”.

„Acest lucru înseamnă că mai multe hărți și funcții de joc vor putea fi redate la lansare decât am avut în vedere inițial. Caii vor veni totuși la după lansare. Au nevoie de ceva mai mult timp în grajdurile de antrenament.”

Chivalry 2 este în prezent în alfa, iar dacă sunteți în Europa sau America de Nord, vă puteți înscrie pentru a vă alătura. Deși a fost planificată o versiune beta pentru vară, aceasta va întârzia și ea la fel ca și versiunea globală.

Tyler Wilde s-a bucurat de scurta sa perioadă cu alfa la începutul acestui an. Spunând: „ceea ce m-a emoționat a fost sentimentul că o persoană ar putea deveni extrem de bună în a-și balansa una dintre săbii pentru-că este un joc bazat pe tehnici fizice. „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *