Jocului Crusader Kings 3 i sa acordat un rating de vârstă MA15+.

crusader kings 3 release date 1024x576 - Crusader Kings 3 este valabil in Australia, dar nu pe steam inca

Săptămâna trecută Crusader Kings 3 a fost înconjurat misterios de cumpărătorii australieni, atât editorul jocului Paradox Interactive, cât și Consiliul de clasificare australian păreau un pic confuzi cu privire la situație. Încă nu știm de ce a fost refuzată inițial clasificarea și, prin urmare, nu este disponibil pentru cumpărare, dar vestea bună este că a fost clasificat MA15 + și i s-a dat drumul înainte pentru lansare.

Consiliul de clasificare australian a confirmat la fel de mult cu Kotaku Australia, iar listarea jocului afișează acum un rating MA15 +. Totuși, nu sună încă din trâmbițele victoriei. În timp ce Crusader Kings 3 este deja disponibil pe Microsoft Store pentru 74,95 USD. Lista Steam a fost între timp actualizată la un preț de 50$. Între timp, jocul este deja disponibil pe Xbox Game Pass pentru PC.

A existat inițial o soluție pentru a juca săptămâna trecută în Australia, dar aceasta a fost rapid anulată. În timp ce întârzierea a fost enervantă, cu siguranță a meritat așteptarea. În recenzia sa, Fraser a numit-o „un motor de poveste irepresionabil care scuipă un flux constant de alt-istorii convingătoare”. Sau te-ai putea bloca în scena modului deja înfloritoare a jocului.

  • Comenzi pentru consolă CK3: toate cheat-urile listate
  • Guide CK3: 10 sfaturi pentru începători de care aveți nevoie destul de mult

Aceste comenzi presupunem că te vor ajuta pentru a avea un gameplay mai plăcut și plin de distracție, deci nu uita să le folosești.

sursă: pcgamer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *