Iată o captură de ecran a acesteia.

p2QBZqa6mBqzuv4YY52rRi 1024x576 - Crysis Remastered cea mai inalta setare grafica se numeste 'Can it run Crysis?'

Cea mai înaltă setare grafică a jocului Crysis Remastered, descrisă ca un mod grafic „conceput pentru a solicita până la ultima bucată de hardware cu setări nelimitate”. Poartă numele unui meme „Poate rula Crysis?” o setare grafică poarta numele asta. Mai devreme astăzi, Crytek a postat o captură de ecran 4k pe contul oficial Twitter al jocului folosind noile setări grafice.


„Poate rula Crysis?” a fost un meme din anul 2007 despre modul în care a fost pedepsit jocul original pe hardware-ul computerului contemporan. „Poate rula Crysis?” A fost o secțiune de comentarii despre orice, de la noile versiuni de plăci grafice la supercomputerele instalate la CERN.

Grafica din noua captură de ecran este impresionantă, dar compresia Twitter nu face nici o favoare. Cu siguranță, se întâmplă niște lucruri foarte intense de ray tracing și mi se pare că nu există prea multe, dacă există, toate detaliile sunt afișate la fiecare distanță de redare. Se pare că textul infam pop nu va apărea în jocul actualizat care va fi lansat pe 19 septembrie.

Crytek a lansat recent cerințele de sistem pentru Crysis Remastered, care au fost surprinzător de rezonabile. Dar este suficient să spunem că acele cerințe nu sunt… pentru a rula jocul pe această setare grafică.

Cum arăta orginalul și cum arată Crysis Remastered:

Un necunoscut de pe Reddit a mers și a făcut o captură de ecran a originalului în setări Foarte ridicate. Am pus-o alături de original aici pentru comparație:

8XSkH6GwMDMPpmupcNiRL9 910x1024 - Crysis Remastered cea mai inalta setare grafica se numeste 'Can it run Crysis?'

Crysis remastered va fi lansat pe 19 septembrie pe magazinul Epic Games. Această versiune vine după ce jocul a fost întârziat după ce un teaser de joc a fost prăjit complet, fără milă, pe social media.

sursă: pcgamer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *