Un nou sistem de clasare mondială pentru CSGO va permite jucătorilor să se relaxeze mai mult timp.

Sistemul, proiectat de Asociația Jucătorilor Profesionisti Counter-Strike, pune accentul pe necesitatea de a participa la fiecare eveniment.

Tocmai pentru ca profesioniștii să se mențină, precum și îmbunătățirea mediului global al jocului. Raportat de Loadout, Clasamentul Mondial CSPPA este proiectat de asociație și peste 30 de reprezentanți.

Clasamentul revizuit pentru jocul multiplayer se bazează în jurul a trei domenii cheie:

crearea unei vieți la locul de muncă mai durabile pentru profesioniști. Simplitate și transparență sporită și o mai mare incluziune și diversitate.

Cu privire la acest prim punct, jucătorii vor avea acum clasamentul protejat de sancțiunile legate de absență din cauza problemelor de sănătate mintală, vătămări sau boli.

Meciurile individuale nu vor contribui la plasarea lor și nici evenimentele care nu fac parte din sfera clasamentului mondial CSPPA. Clasamentele trebuie să fie luate în considerare din turneele care se întind pe o perioadă mai lungă.

„Cred că aceste clasamente trebuie să ia în considerare sănătatea noastră mentală și că un clasament protejat este o schimbare foarte bună a scenei”. Acestea fiind cuvintele spuse de către Markus „Kjaerbye” Kjærbye, membru al echipei CSGO FaZe.

„Este important să protejăm echipele și să nu exercităm presiune suplimentară asupra persoanei care este rănită sau care are probleme de sănătate mintală.”

CSPPA prezintă cu mândrie o primă ediție a clasamentului mondial CSPPA, bazată pe contribuții de la 30 de reprezentanți ai jucătorilor și părți interesate CS:GO.

Conform CSPPA, multe dintre sistemele de clasament existente nu au reguli și criterii clare, concise pentru jocul FPS.

Un manual de clasare însoțitor este disponibil public pentru cadrul CSPPA care va fi actualizat de către un comitet, cu modificările publicate.

Clasamentul este eficient imediat. Mișcarea CSPPA vine pe măsură ce jocul continuă să crească, setând noi înregistrări de număr de jucători în mod regulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *