Următorul joc mare de tip RPG va fi lansat de creatori jocului The Witcher 3 se va extinde la o poveste sci-fi despre hackeri, criminali și corporații în război.

Cyberpunk 2077 este un joc masiv cu o lume deschisă plină de NPC-uri si quest-uri.

Poți conduce in oraș sau în afara orașului, explorezi construcții sau să-ți negociezi drumul într-o poveste care îl implică pe Keanu Reeves.

Inițial, Cyberpunk era presupus să fie lansat acum, dar CD Projekt a întârziat-o în Ianuarie. Cyberpunk 2077 este acum programat pentru a fi lansat în Noiembrie.

Iată ce știm momentan despre Cyberpunk 2077:

Cyberpunk 2077 – Data lansării

Jocul The Cyberpunk 2077 va fi lansat pe data de 19.11.2020 pentru PC, PS4 și XBOX ONE. Pentru calculator va fi pe Steam și GOG.

O să fie lansat si pe Google Stadia la un moment dat.

În mod normal trebuia să fie lansat în Aprilie pe 16, dar CD Projekt RED a anunțat că mai au nevoie de timp pentru a testa jocul și pentru a fixa problemele care intervin.

A fost amânat până în Septembrie, dar apoi au anunțat in 18 Iunie că a fost mutat in Noiembrie.

Surprinzător, CD Projekt Red nu a menționat de pandemia COVID-19 ca motiv pentru a doua a amânare,

În schimb a spus că având în vedere dimensiunea jocului au nevoie de timp pentru a parcurge corect totul, pentru a echilibra mecanica jocului și pentru a remedia multe erori.

Cyberpunk 2077 – Prezentare Generala

  • Ce este Cyberpunk 2077? Este un joc sci-fi RPG cu o lume deschisă de la creatorii The Witcher 3. Va fi chiar mai mare decât acel joc.
  • Poți să iți creezi un caracter? Da. Este similar cu seria Mass Effect. Vei juca ca personaj specifiic numit V, dar poți să îl personalizezi cum o să arate și să alegi care dintre cele două voci o vrei.
  • Cum e lupta? Există o mulțime de opțiuni pentru conflicte – de ex, vorbind, hacking, furiș – Dar Cyberpunk se axează pe trasul in First Person, seamănă mai mult cu Deus Ex.
  • Cine este personajul lui Keanu Reeves? Reeves îl joaca pe Jhonny Silverhand, un personaj bine cunoscut, el va fi în capul lui V ca o fantomă digitală așa ca o să îl vedeți pe tot parcursul jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *