Desigur Everspace 2 are și un nou trailer.


Un nou trailer pentru shooter-ul spațial Everspace 2 a ieșit, anunțând și o dată pentru lansarea Early Access: decembrie 2020. Primul joc Everspace a fost un luptător spațial, dar continuarea este o lume deschisă (open space?) Shooter de looter pe care dezvoltatorii Rockfish Games l-au numit „genul de joc spațial pe care am vrut întotdeauna să-l facem, dar pentru care nu am avut niciodată banii necesari”. Lansarea Everspace 2 a fost programată pentru această lună, dar a fost amânată la începutul acestui an din cauza complicațiilor din jurul pandemiei coronavirusului. În prezent există un demo gratuit pe Steam, dacă sunteți atât de interesați.

Noul trailer străbate mediile științifico-fantastice, de pe orbita planetelor care explodează și a câmpurilor de asteroizi până la porțiuni de epavă a unei nave dar există și alte medii îngrijite. În atmosfere planetare: orașe plutitoare, furtuni colosale și colonii miniere prăfuite. Există secvențe de persoana întâi și a treia, deoarece navele se țes și intră în afara obstacolelor în timp ce câinii se luptă între ei. Există, de asemenea, o muzică ușor de prins în fundal.

Puteți consulta mai multe despre Everspace 2 pe site-ul său sau pe pagina Steam. Everspace 2 este programat să apară în Early Access în decembrie 2020. Jocul s-ar putea să aibă un preț de 5 $ pe Steam. Însă nu știm încă dacă acest preț o să fie adevărat deci pagina oficială a jocului vă ține la curent. Cerințele încă nu au fost postate curând vor ajunge și ele.

Sursă: pcgamer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *