Popularul joc battle royal Fall Guys va folosi Easy Anti Cheat la următorul update mare.

ss a0758d69b45b016a386761e1415f2227542c27be.0 1024x683 - Fall Guys adauga anti-cheat „in urmatoarele saptamani”

Eu joc Fall Guys doar o dată la câteva zile și, de obicei, doar pentru unul sau două meciuri la un moment dat. Văd încă o grămadă de cheateri în Battle Royale. Dacă ar trebui să estimez, aș spune că există un cheater în aproximativ unul în patru meciuri pe care le joc. Și asta e sincer o parte din motivul pentru care nu îl joc atât de des. Oricum nu sunt grozav la Fall Guys. Așa că e nașpa când vezi cum niște cheateri smulg coroana.

Totuși, pare că ajutorul este în sfârșit pe drum:

Dacă este ceea ce folosește Fortnite, este Easy Anti Cheat, care este folosit și de Apex Legends, Rust și multe alte jocuri. Nu mă aștept ca acesta să elimine complet cheaterii – niciun serviciu anti-cheat nu pare să poată face acest lucru. Dar orice lucru de ajutor în acest moment ar fi binevenit, mai ales că nu există un sistem de raportare în joc.

Anterior, Mediatonic a spus că va detecta și va opri cheaterii înainte de a termina meciul. Dar nu am văzut nicio dovadă că acest lucru se întâmplă. Când văd un cheater, în prima rundă, ei sunt încă acolo până la sfârșitul meciului. Cu excepția în care se înșelează și sunt eliminați. Cu doar câteva zile în urmă am sărit într-un meci și a existat un jucător psihic care trecea rapid pe Door Dash. Care apoi a început să zboare și să sprinteze pentru a evita barierele din Block Party câteva runde mai târziu. Chiar și pentru un joc competitiv ușor, cum este Fall Guys, rezolvarea înșelăciunilor este cu adevărat grea.

sursă: pcgamer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *