Doi dintre cei mai mari răufăcători ai industriei de benzi desenate, respectiv Joker și Ivy își obțin propriile skin-uri în Fortnite.

Joker, arhnemesisul lui Batman și subiectul multor Hot Topic vor fi disponibile în noiembrie. I s-a alăturat Poison Ivy, cel mai popular răufăcător Batman. Care a avut o renaștere recentă ca jumătate mai bună pentru Harley Quinn.

Atât Jokerul cât și Ivy-ul vor fi disponibile ca parte a Last Laugh Bundle, care se lansează pe 17 noiembrie. Pachetul include, de asemenea, „Midas Rex” care este:
Midasul sezonului doi acoperit cu armură de putere.

Ultima dată am văzut despre Midas, dispozitivul său de zi cu zi a impulsionat evenimentul care a dus în sezonul 3, când un val uriaș a inundat întreaga insulă.

În trailerul sezonului 3, Midas a fost văzută înnotând disperat de un rechin, așa că se pare că tipul preferat al tuturor se întoarce pentru răzbunare.

Pachetul include, de asemenea, cel puțin un articol suplimentar pentru fanii DC. Epic spune că Last Laugh Bundle va include chestii precum:

Laugh Riot back bling, pickaxe Joker’s Revenge, pickaxe Bad Joke și emoticonul Pick a Card.

Nu în ultimul rând, veți primi și 1.000 V-bucks ca parte bonus a pachetului. Forbes raportează că asta te va costa 30 de dolari. Dar într-adevăr este ca o achiziție de 20 de dolari.

În prezent, Epic derulează o vânzare pentru a reveni la skinurile: Batman, Harley Quinn și Catwoman. DC și Marvel au fost două dintre cele mai mari parteneriate de marketing Fortnite în acest an, jucătorii primind un skin pe:

Jason Momoa Aquaman, iar căpitanul America a apărut în magazin în ziua de 4 iulie.

După ce Batman și Harley au apărut în sezoanele anterioare, jucătorii s-au întrebat dacă Joker va primi vreodată propriul skin și se pare că în sfârșit au primit răspunsul lor.

Post-ul celor de la Fortnite (Twitter)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *