Măreața statuie Panther’s Prowl este una dintre noile adăugări pe tema Marvel la harta din Fortnite.

https   specials images.forbesimg.com imageserve 5f4e495b566f632073b167b8 0x0 1024x712 - Fortnite - Noua statuie „Panther's Prowl”  omagii lui Chadwick Boseman
Panthers Prowl

Sezonul actual din Fortnite este bazat pe tema Marvel, cu diferite tipuri de skin-uri de supereroi, cosmetice și obiecte de colecție pe care jucătorii le pot ridica. Adăugarea unor noi locații și repere tematice Marvel pe hartă, ce-a mai recentă o statuie masivă numită Panther’s Prowl. Un tribut adus Panterei Negre.

Aspectul statuii, care poate fi găsită nu prea departe la vest de Misty Meadows. A apărut la doar câteva zile după moartea vedetei Panterei Negre, Chadwick Boseman. Care a murit de cancer de colon pe 28 august la vârsta de 43 de ani. Epic i-a spus lui Kotaku că adăugarea a fost planificată anterior și nu a fost făcută ca răspuns la trecerea lui Boseman.

„La fel ca restul lumii, am fost foarte întristați când am aflat de moartea actorului Chadwick Boseman”. A spus un reprezentant. „Monumentul Black Panther a sosit în această dimineață ca parte a unei narațiuni planificate anterior pentru noul capitol al sezonului 4”.

Cu toate acestea, după cum a observat Eurogamer, jucătorii Fortnite au folosit statuia pentru a aduce un omagiu lui Boseman, împărtășind imagini și clipuri ale locației pe Twitter și Reddit. Unii solicită, de asemenea, încasările obținute prin vânzarea unor skin-uri cu Black Panther așteptate de la Fortnite. HypeX a anticipat-o săptămâna trecută, pentru a fi donată în scopuri caritabile. (HypeX a anticipat, de asemenea, sosirea statuii Panther’s Prowl.) Cred că ar fi o idee excelentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *