Mai multe umbre și efecte speciale vor fi adăugate la Fortnite si Call of Duty: Black Ops – Cold War.

La evenimentul special GeForce de ieri, Nvidia a anunțat că Fortnite si Call of Duty: Black Ops – Cold War vor fi printre primele jocuri după anunțul RTX 3070, 3080 și 3090 care vor avea suport RTX. Așa este, nu numai că Epic Games sare pe bandă, dar și Activision activează „RTX” pentru noua serie Black Ops.

Nvidia a lansat, de asemenea, un nou trailer pentru Cyberpunk 2077, dacă sunteți interesat, încă un alt membru al RTX:

Ray-tracing calculează iluminarea în timp real cu o precizie incredibilă. Asta înseamnă reflecții mai precise în luciu și suprafețe metalice, umbre mai bune, ocluzie ambientală intensă și detalii de textură mai profunde care vă vor face să vă împușcați în partea din spate a capului în timp ce vă uitați la cei mai convingători pereți de cărămidă pe care i-ați văzut în jocuri.


Fortnite va folosi:

  • Reflecții Ray-tracing – Recreează modul în care lumina se reflectă pe suprafețele lucioase și metalice. Inclusiv oglinzi naturale netede precum sticla ferestrei și suprafețe mai aspre precum metalul periat.
  • Umbre Ray-tracing – Modelează cu acuratețe umbrirea pe multe suprafețe, îmbunătățind în același timp detaliile suprafeței și contactelor și rezolvă problemele asociate tehnicilor tradiționale de umbră.
  • Iluminare globală Ray-tracing – Calculează iluminarea mondială cu o precizie crescută masiv, iluminând mediile, jucătorii și personajele Fortnite cu detalii, fidelitate și claritate fără precedent.
  • Ocluzie ambientală Ray-Tracing – În cazul în care se întâlnesc obiecte sau suprafețe, lumina este ocluză, creând umbre subtile care pot evidenția cele mai mici detalii ale suprafeței.
9f258d3e d405 4a23 b038 afe2db22a26 mid - Fortnite si Call of Duty: Black Ops - Cold War vor avea Nvidia RTX
gm 8c527df6 6c3f 44c8 886f e109437c1d2b cod bo cw sc3 - Fortnite si Call of Duty: Black Ops - Cold War vor avea Nvidia RTX


În curând veți experimenta modurile Fortnite Battle Royale, Creative și Save the World într-o intensă glorie în timp real. Cu ratele de cadre accelerate de AI și noua tehnologie esports cu latență scăzută. NVIDIA Reflex
nu veți mai putea da vina vreunui moment de reacție proastă a GPU-ului dvs.


Fortnite este setat să utilizeze Super Sampling (DLSS) profund de la Nvidia, pentru a vă asigura că, chiar dacă obțineți cea mai mare grafică cu ray tracing, nu o să vă depășească performanța. Cel puțin poate oricum nu cu noile plăci video RTX din seria 30.

Și cu RTX 3070 începând de la doar 499 USD, cu performanțe de joc RTX 2080 Ti. Ray-tracing-ul ar putea fi pe cale să devină mai realizabilă.

sursă: pcgamer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *