Un nume de proporții JRPG.

godsmonsters - Gods & Monsters - este posibil sa aibe un nou nume

Comitetul de evaluare a jocurilor din Taiwan a evaluat un joc numit „Immortals: Fenyx Rising” de la Ubisoft pentru PC și console. Este foarte probabil ca acesta să fie noul titlu pentru jocul Gods & Monsters întârziat, care trebuia inițial să fie lansat în februarie anul acesta.

Acum ceva timp un demo al jocului a ieșit pe Stadia, Ubisoft l-a numit „jocul cunoscut anterior ca Gods & Monsters”. Într-o declarație adresată lui Kotaku care a planificat să dezvăluie mai multe informații spre „sfârșitul verii”. Văzând că numele protagonistului este Fenyx, acesta este probabil noul nume. Deoarece acesta este unul dintre cele cinci jocuri pe care Ubisoft vrea să le lanseze până în aprilie 2021. Acesta este, de asemenea, un candidat bun pentru o dezvăluire în cadrul următorului eveniment Ubisoft Forward din septembrie.

Cum este jocul Gods & Monsters și când se va lansa?

De când Gods & Monsters a fost dezvăluit la E3 2019, știrile despre joc au fost practic inexistente. Este un joc open-world într-o lume grecească, care prezintă un stil mai capricios și mai desenat decât producția obișnuită a lui Ubisoft. În special Assassin’s Creed Odyssey, cu care își împarte echipa. Doresc jocuri mai ușoare, iar miturile grecești sunt la fel de populare și în restul lumii. Aparent cu această echipă de dezvoltare destul de bună, așa că aștept cu nerăbdare mai multe. Gods & Monsters, RPG-ul lui Ubisoft, nu are încă o dată de lansare, dar în Iunie pe 12 a mers live pe Stadia, permițând câtorva sute de oameni să joace timp de 30 de minute. Unele jocuri sunt menite să se joace pentru totdeauna.

sursă: pcgamer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *