Guerrilla Games spune că încă lucrează la probleme și vor spera că le va rezolva pe toate.

Jocul Horizon Zero Dawn de pe PC este într-adevăr unul foarte bun – decât dacă sunteți unul dintre oamenii care întâmpină problemele tehnice și de performanță care au afectat grav jocul la lansare.

Developer-ul Guerrilla Games a declarat pe Steam, la puțin timp după lansarea jocului Horizon Zero Dawn, că era conștinent de problemele pe care le vor întâmpina.

A doua zi a spus că „încă lucrează pentru a rezolva majoritatea problemelor de la jocul Horizon Zero Dawn Complete. Pentru a avea jucătorii un gameplay plăcut.”


Patch-ul 1.01 „abordează mai multe probleme” cu jocul, inclusiv unul care provoacă bătăi de cap celor de la Guerrilla Games.

Este o actualizare destul de mică și Guerrilla încă încearcă să rezolve o serie de alte „probleme cu prioritate înaltă”.

Inclusiv:

  • Jucătorii se confruntă cu probleme de pornire. Patch-ul 1.01 stabilește câteva, dar nu toate, din aceste probleme.
  • Probleme legate de placa video în timpul jocului. Patch-ul 1.01 a adăugat o bază de date de diagnosticare îmbunătățită.
  • Probleme de setări grafice, cum ar fi Filtrarea anisotropă care nu funcționează, 4K nu se afișează corect iar HDR nu funcționeaza bine.
  • Alte probleme de performanță pentru anumite plăci video sau combinații hardware.

Rămâne multă muncă, după cum spune faimoasa zicală, „călătoria de o mie de mile nu a fost construită intr-o zi.”

Guerrilla a cerut utilizatorilor care întâmpină probleme cu jocul să le raporteze. „Deși nu putem verifica fiecare raport, apreciem sincer sprijinul continuu din partea comunității noastre.” a spus studioul.

Ne pasă profund să creăm un gameplay plăcut pentru toți cei care joaca Horizon Zero Dawn și vom continua să lucram la îmbunătățirea jocului.

Notele patch-ului 1.01 sunt aici.

Crash / Blocări:

  • S-a rezolvat o problemă în care jocul s-ar închide dacă Steam-ul nu ar fi deschis corect la pornire.

Rezolvarea problemelor funcționalității:

  • S-a rezolvat o problemă în care concentrarea și alte mecanici de încetinire nu funcționau pentru toată lumea.
  • S-a rezolvat o problemă în care numele de profil Windows / Steam care conțin caractere speciale ar împiedica unii jucători să salveze jocul sau să facă capturi de ecran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *