Munca de acasă a încetinit dezvoltarea mai mult decât spera Ember Lab.

Kena: Bridge of Spirits, acțiunea-aventură Pixar-esque despre un tânăr „Spirit Guide” care a fost dezvăluit în timpul evenimentului Sony PlayStation 5 din iunie, a fost amânată. La momentul respectiv, acesta urma să fie lansat la sfârșitul acestui an. Dar dezvoltatorul Ember Lab a declarat astăzi că munca de acasă din cauza pandemiei COVID-19 a încetinit dezvoltarea mai mult decât spera.

„Din acest motiv, am luat decizia dificilă de a amâna lansarea Kena: Podul Spiritelor până în 2021”, a spus studioul. „Nu am luat această decizie ușor, dar considerăm că este cea mai bună pentru jocul și bunăstarea echipei. Vom folosi acest timp pentru a oferi jocului poloneza pe care o merită și pentru a oferi o experiență care să corespundă viziunii noastre și așteptărilor tale. „

Kena din titlu este o tânără care călătorește într-un sat abandonat în căutarea unui altar sacru de pe munte. În timp ce se află acolo, ea descoperă spirite împrăștiate prin pădure. În timp ce lucrează pentru a descoperi secretele comunității pierdute, se bazează pe puterea Tărâmului Spiritelor pentru a-i reda măreția. Va trebui, de asemenea, să lupte cu spirite prinse, corupte, care își vor provoca eforturile cu fiecare ocazie.

Kena: Bridge of Spirits va fi disponibil pe PC prin intermediul magazinului Epic Games. Pentru a afla mai multe despre joc, accesați site-ul.

După cum am spus mai sus această amânare este și un plus pentru joc cu această oportunitate avem timp să facem mai multe lucruri.

sursă: pcgamer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *