O doamnă fierbinte cu atitudine în League of Legends, ce surpriză.

Un nou campion al jocului League of Legends a fost dezvăluit din senin. Se numește Samira, cunoscută și sub numele de Trandafirul deșertului și se pare că este „o tiristă nemiloasă și talentată, care își încarcă contorul de stil în timp ce vânează cea mai strălucitoare ucidere”.

Urmărind-o pe Samira în acțiune cu pistoalele ei gemene și sabia anime, mișcările ei par să includă o mulțime de viteze, răsucire a lamei, rotație și dezlănțuirea unui vârtej de gloanțe în timp ce se transformă în Taz Diavolul Tasmanian. Este ca și cum ai privi Devil May Cry sau Bayonetta din unghiul MOBA. Samira are chiar și un scor Style, un măsurător care se îmbunătățește în rang pe măsură ce lovește combo-uri până când își poate dezlănțui cea mai puternică abilitate.

Mai multe detalii pe site-ul oficial.

samiraskin0 - League of Legends - urmatorul campion are miscari de luptatori

.

PASSIVE — DAREDEVIL IMPULSE

Samira face un combo lovind atacuri sau abilități unice din lovitura anterioară. Fiecare își mărește stilul, de la clasarea „E” la „S” (pentru un total de șase). Samira câștigă viteza de mișcare pentru fiecare grad de stil. Atacurile lui Samira în raza de acțiune corp la corp provoacă daune magice suplimentare și cresc în funcție de viața lipsă a țintei. Atacurile lui Samira împotriva dușmanilor afectați de efecte imobilizatoare lovesc ținta și provoacă daune în mai multe șase atacuri. Samira trece în raza de acțiune împotriva țintelor ușor în afara razei de atac.

Q — FLAIR

Samira trage o lovitură, provocând daune fizice primului inamic lovit. Dacă această abilitate este aruncată către un inamic aflat în rază de corp, Samira va tăia cu sabia, provocând daune fizice. Oricare dintre lovituri poate lovi critic pentru 25% daune bonus. Dacă este aruncat în timpul Wild Rush, Samira va lovi pe toți inamicii în calea ei la finalizare.

W — BLADE WHIRL

Samira trage în jurul ei pentru o secundă, dăunând dușmanilor de două ori cu daune fizice fiecare și distrugând orice atacuri inamice care intră în zonă.

E— WILD RUSH

Samira trece printr-un inamic sau aliat, tăindu-i pe dușmanii prin care trece și câștigând viteza de atac. Uciderea unui campion inamic reîmprospătează timpul de așteptare al acestei abilități.

R — INFERNO TRIGGER

Samira poate folosi această abilitate numai dacă atinge ratingul S. Samira dezlănțuie un cerc de focuri din armele sale, împușcând în mod sălbatic toți dușmanii care o înconjoară de 10 ori în două secunde, fiecare împușcare provocând daune fizice și aplicând furtul vieții. Fiecare lovitură poate, de asemenea, să lovească cu critică.

sursă: pcgamer, polygon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *