Left 4 Dead 2 are 11 ani, dar Valve țin ochii deschiși pe lucrurile care contează, ocazional efectuând actualizări de securitate și remedieri de erori.

maxresdefault 1 1024x576 - Left 4 Dead 2 primeste o actualizare oficiala facuta de comunitate

Left 4 Dead – The Last Stand nu este nici unul dintre aceste lucruri. Este un „efort de colaborare al comunității, pentru comunitate”, potrivit teaser-ului, dar va fi lansat ca o actualizare oficială.

Valve și creatorii săi nu au detaliat exact ce va conține actualizarea, dar cel puțin se pare că va introduce o hartă de supraviețuire din originalul Left 4 Dead, denumit și The Last Stand, care nu a fost niciodată prezentat oficial. Aceasta este locația afișată în teaser.

Bănuiesc că va exista mai mult decât asta. Există deja mai multe mod-uri care aduc The Last Stand în Left 4 Dead 2, deci cum de Valve ar lansa brusc o actualizare bună după toți acești ani ?

Momentan, tot ce trebuie să continuăm este această introducere vagă:

Au trecut mulți ani de la prima infecție. Tăcerea radio, niciun semn de viață, nimic altceva decât speranțe persistente … CEDA nu ne va salva. Dar există speranță! Câteva suflete curajoase au continuat lupta împotriva tuturor șanselor și în curând vom putea beneficia cu toții de rezistența lor.

Mai multe detalii despre actualizare vor veni în curând, dar până atunci, avem un trailer teaser pentru conținutul care cu siguranță ne va capta atenția. Sursa yt care poate fi văzută e mai jos.

Nu există niciun zombie sau niciun personaj despre care să vorbim în previzualizare, dar vedem o zonă de coastă împădurită, cu drumuri neasfaltate care duc la unele docuri și la un far. Această structură va fi probabil punctul central în ultimul stand atunci când va fi lansată.

The Last Stand nu a fost încă datat, dar va veni în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *