Marea actualizare realizată de comunitate la jocul Left 4 Dead 2: The Last Stand adaugă o nouă campanie. Adaugand hărți în modul Supraviețuire și un număr mare de remedieri și modificări.

EzR8iktxnv6DU5Vu8tHJY9 1200 80 1024x576 - Left 4 Dead 2: The Last Stand este gratuit pentru a fi jucat in weekend

Left 4 Dead 2: The Last Stand, shooter-ul cu zombi multiplayer al lui Valve are acum o actualizare realizată de către comunitate. A adoptat că oficial, este acum live și pentru a sărbători marele moment în care Valve a făcut jocul gratis pentru a fi juca în weekend.

Ultimul Stand prezintă o nouă campanie bazată pe harta de supraviețuire originală. Dar de această dată puteți scăpa de fapt în siguranță doar dacă vă puteți deschide drumul prin hoardele de infectați. Există, de asemenea, 26 de hărți noi în modul Supraviețuire. Patru arene noi în modul Scavenge, o pereche de noi arme corp la corp cum ar fi lopata și furculița. Iar pentru banii mei lopata este calea de urmat, deoarece furca se va bloca pe ceva prima dată când o folosești. Și încă 30 de noi realizări.

Îmbunătățirile mai puțin vizibile includ noi animații, restaurarea dialogului neutilizat. Au adăugat modele infectate obișnuite din originalul Left 4 Dead (cu gore!). Noi mutanții Rocketdude și Tank Run, îmbunătățiri ale interfeței de utilizare și „o mulțime de remedieri la bug-uri și exploatare . ” Dacă doriți să vă scufundați în detalii, notele complete despre patch-uri sunt disponibile aici.

Pentru a vă asigura că toată lumea are șansa să vadă despre ce este vorba în marea actualizare, Left 4 Dead 2 este gratuit să se joace pe Steam până pe 27 septembrie și, dacă vă place și doriți să continuați cu shenanigans-urile zombie, este și de vânzare cu 80% reducere – adică doar 2 USD – până la 28 septembrie.

sursă: pcgamer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *