Frați pe viață.

ss 23a7c3982cbce94b298618fd811379e160a02a91.0 1024x683 - Life is Strange 2 Episodul 1 este gratis pentru totdeauna

Au fost câteva zile încărcate cu știrile Dontnod, dezvoltatorii încheind ultimul lor joc Life is Strange 2. Apoi anunțând aproape imediat o dată de lansare pentru următorul lor titlu. Deci, indiferent dacă nu ați mai jucat niciodată un joc Dontnod și sunteți curioși în legătură cu tot ce e vorba. Ești rezident al uneia dintre regiunile în care încă nu poți cumpăra Tell me Why yet. Sau pur și simplu aveți nevoia disperată de ceva care să vă conducă până când Twin Mirror va apărea pe 1 decembrie. Acum pare a fi un moment bun pentru a primi câteva cadouri din partea echipei.

Atunci, cu o sincronizare impecabilă, Life is Strange 2 Episodul 1 a fost disponibil gratuit pe toate platformele. Continuarea celui mai faimos joc al lui Dontnod, urmează un grup diferit de personaje și o poveste complet separată. Dar păstrează temele centrale legate de majorarea vârstei și dezvoltarea puterilor. Jucând un peisaj american care este cumva simultan modern și nostalgic. Poate nu este atât de îndrăgit ca, Life is Strange 2, are multe de făcut și a fost bine primit. Reușind chiar să cucerească un BAFTA pentru cel mai bun interpret pentru actorul său principal Gonzalo Martin la începutul acestui an.

Cum a luat viață această decizie?

Decizia de a juca free-to-play urmează urmele originalului Life is Strange. Care a văzut primul său episod devenind gratuit „la nesfârșit” pe toate platformele în iulie 2016. Aproximativ un an și jumătate după lansarea inițială și într-adevăr rămâne așa până în ziua de azi. Credeți sau nu, Life is Strange 2 Episodul 1 va sărbători cea de-a doua aniversare săptămâna viitoare. Dar, din moment ce lansarea mai lungăî a continuării a însemnat că ultimul episod a apărut în decembrie anul trecut. Este destul de bine pe drumul cel bun: eliminarea episodului 1 la câteva luni după ce a dispărut hype-ul inițial pare să fi funcționat bine pe atunci. Așa că probabil Dontnod speră pentru a genera un interes reînnoit în mod similar pentru Life is Strange 2 în rândul oamenilor care au ratat-o ​​în acel moment.

Life is Strange 2 Episodul 1 este disponibil gratuit pe Steam pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One. Încă va trebui să plătiți dacă doriți să experimentați ultimele patru episoade care completează povestea. Între timp, dacă doriți mai multe lucruri gratuite, puteți, să obțineți copii digitale gratuite ale originalului Life is Strange Episode 1 și titlul spin-off The Awesome Adventures of Captain Spirit pe aceleași platforme.

sursă: pcgamer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *