Noua afacere începe astăzi.

HQrCUdgm2ADs5UrKzLr5gH 1200 80 - Ninja incepe o noua afacere astazi pe platforma Twitch

În august, după o păcăleală pe YouTube, Tyler „Ninja” Blevins a început din nou să transmită live pe Twitch. Deși așa cum am remarcat la acea vreme, nu a fost o revenire completă pe platformă. Acum este: Blevins a anunțat astăzi că a semnat un nou acord de mai mulți ani pentru a transmite exclusiv pe Twitch. Începând de la 12 pm PT / 3 pm ET astăzi.

„Sunt încântat să mă întorc la streaming full-time și să mă conectez cu fanii mei loiali”. A spus Blevins într-un comunicat. „Mi-am luat cu adevărat timpul să decid ce platformă este cea mai bună și Twitch a fost foarte susținător pe tot parcursul acestui proces și mi-a înțeles obiectivele generale de carieră.”

„În următorul capitol, voi face un punct important pentru a ridica și a atrage mai multă atenție creatorilor subreprezentați. Aștept cu nerăbdare să colaborez cu Twitch pentru a demonstra cum această comunitate uimitoare de jucători poate avea un impact semnificativ.”

Ce condiții are Ninja cu Twitch?

Condițiile înțelegerii nu au fost dezvăluite, dar erau probabil generoase. În ianuarie 2020 se spune că ar fi fost plătit între 20 și 30 de milioane de dolari pentru a trece de la Twitch la Mixer. Prăbușirea platformei Mixer ar fi putut să răcească acea ardoare „orice ar fi nevoie”. Dar YouTube și Facebook sunt încă în joc (Microsoft a renunțat la Facebook după ce a închis Mixer).


„Tyler este o forță iconică în comunitatea jocurilor și a fost uimitor să văd impactul pe care l-a avut asupra industriei și a culturii mai largi”. A spus vicepreședintele senior al conținutului Twitch, Michael Aragon. „Jocurile și oamenii care îl iubesc sunt acum recunoscuți de un public larg, în parte datorită lui Tyler, și știm că tocmai începe.

Noul acord al lui Blevin cu Twitch vine la o lună după cel a lui Michael „Shroud” Grzsesiek. Care și-a anunțat propria întoarcere pe platformă în 11 august. Nici detalii despre planul lui Blevins de a lucra cu „creatori subreprezentați” nu au fost dezvăluite. Dar un reprezentant Twitch a spus că vor fi dezvăluite mai multe informații pe măsură ce vor deveni disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *