Dar doar în 37 fps-uri

3692779 crysis1 1024x576 - Nvidia RTX 3080 poate rula Crysis Remastered in 4k

Nvidia RTX 3080 a fost lansat ieri și, pentru cele cinci persoane care au reușit să ridice un card. Există o singură întrebare: poate rula Crysis Remastered? Am vorbit recent cu echipa de dezvoltare responsabilă pentru ca clasicul memorat să fie relevant în 2020 și ne-au spus că „în 4k, nu există nicio placă video care să o poată rula în modul„ Can it run crysis mode ”la 30 FPS.”

La vremea respectivă, acest lucru ar fi putut fi adevărat, dar astăzi noile plăci bazate pe Nvidia Ampere par a fi capabile să depășească acest lucru.

Cu un plus de 7 fps-uri.

Da, cu Nvidia RTX 3080 poate rula noul „Can it run crysis?” modul 4K, cu toate ray-traced bells și whistles, noul GPU poate duce până la 37,46 fps. Puteți urmări întreagul video mai jos prin YouTube.

Medie: 37.46 fps
99th percentile: 25.66 fps
Consumul mediu de putere: 319W
Ce-a mai mare extragere de putere: 386W

Am aruncat una dintre plăcile video către noul benchmark GPU Crysis Remastered cu tot ce a fost pus la limită. Inclusiv ray-tracing bazat pe hardware și cea mai înaltă rezoluție pe care o poate rula monitorul nostru Philips Monitorul de 55 de inci. Este monstruosul Colorat iGame Advanced RTX 3080 și este o placă cu conectare de alimentare cu triplu slot, triplă PCIe, care îmi îngreunează cu adevărat platforma de testare.

Și se pare că are nevoie de toată puterea pentru a putea rula jocul la acel nivel. Cu puterea medie de 319W cu un vârf de 386W. Aceasta este doar puterea plăcii, nu puterea platformei. Nvidia ne-a furnizat instrumentul său de măsurare a puterii PCAT, care ne permite să obținem citiri direct de la conectorii de alimentare, astfel încât să știm exact cât de mult extrage placa în ansamblu.

Trebuie să spun, nu sunt foarte înțeles de modul în care arată jocul, chiar și la setările maxime, dar arată mult mai clar la nivelul solului atunci când joci chiar tu jocul. Totuși, chiar vrei să te întorci cu 13 ani în urmă doar pentru a-ți pedepsi placa grafică?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *