Va fi împărțit în două etape, implicând 45 de țări.

rainbow six world cup 2021 900x506 1 edited - Rainbow Six va incepe primul sau turneu al Cupei Mondiale in vara 2021


Pe lângă remake-ul Prince of Persia și anunțurile Riders Republic de la Ubisoft Forward ieri, Ubisoft a dezvăluit și Cupa Mondială Rainbow Six, care va debuta anul viitor. Noul turneu se va întinde în 45 de țări, începând în prima jumătate a anului 2021 cu etapa calificării. Finalele vor urma apoi în vară, în timp ce celelalte 20 de echipe vor concura pentru trofeul Cupei Mondiale.

Ubisoft a reușit, de asemenea, să-l aducă la bord pe starul internațional de baschet Tony Parker. Ca ambasador pentru turneul care urmează. Într-un interviu postat pe site-ul web Ubisoft, Parker a subliniat de ce dorește să fie implicat în noul eveniment eSports:

„Sunt încântat să cunosc jucătorii și antrenorii, să împărtășesc experiența mea și cred că se vor distra foarte mult. Pentru mine, a fost o oportunitate incredibilă de a juca pentru țara mea, învățând cum să joci cu jucători diferiți, cu antrenori diferiți , și sper că jucătorii se vor bucura la fel de mult ca și mine „.


Începând de săptămâna viitoare, fiecare dintre regiunile participante va începe să-și adune comitetele naționale. Acești manageri vor fi apoi responsabili cu selectarea jucătorilor pentru a-și reprezenta echipele pe scena mondială.

Ubisoft a menționat deja că 14 țări vor primi invitații directe la etapa finală, în timp ce cele 31 de țări rămase vor trebui să concureze în rundele de calificare pentru a câștiga un loc. Acest lucru pare a fi un pas uriaș în scena eSports Rainbow Six și va fi prima dată când fanii pot garanta pentru noile lor echipe naționale.

sursă: pcgamer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *