O actualizare majoră va începe mâine înainte de tranziția free-to-play din 23 septembrie.

Psyonix a anunțat în iulie că jocul său de fotbal auto, Rocket League. Va fi gratuit și se va muta la magazinul Epic Games, în această vară. Astăzi studioul a dezvăluit că marea schimbare va avea loc pe 23 septembrie și va fi o actualizare majoră pe mai multe platforme, care va fi lansată mâine.

Actualizarea va permite jucătorilor să își conecteze platforma la alegere la contul lor Epic Games pentru a permite progresul cross-platform. Și va adăuga, de asemenea, suport pentru programul „Support-a-Creator” al Epic Games. Oferă jucătorilor posibilitatea de a sprijini acreditațiile creatoriilor de conținut introducând codurile lor atunci când fac cumpărături în Magazinul de articole. Creatorii eligibili vor câștiga cinci la sută din creditele cheltuite atunci când sunt utilizate codurile lor.

Obiectele Legacy Status promise jucătorilor existenți, inclusiv toate DLC-urile marca Rocket League, un titlu special, impulsul Golden Cosmos, roțile Dicei-Oro, un banner jucător Huntress și un upgrade de peste 200 de obiecte obișnuite la calitatea „Legacy”, vor de asemenea, să fie băgate în actualizarea de mâine.

Alte modificări ale actualizării includ:

  • Noi chaturi rapide
  • Heartseeker în meciurile private
  • Grup de articole mai mare pentru tranzacții în schimb
  • Solo Standard eliminat
  • Nouă dificultate Bot
  • Nou Merc Hitbox
  • Rocket League X Monstercat Remixes
  • Meniu actualizat
  • Modificări ale realizărilor

Dar marea veste este lansarea gratuită care va avea loc săptămâna viitoare. Rocket League este disponibil pentru lista de dorințe în magazinul Epic Games. Oricine îl va prelua în prima lună a lansării Epic va primi, de asemenea, un cupon de reducere de 10 USD pentru utilizare pe jocuri și DLC în magazinul Epic Games. (Deci, chiar dacă nu vă pasă de Rocket League, adăugați-o la biblioteca dvs. și obțineți zece dolari din următorul lucru EGS care vă interesează.)

Primul sezon competitiv al Rocket League va începe, odată cu lansarea free-to-play. Mai multe informații despre aceasta vor fi anunțate la sfârșitul acestei săptămâni. Noile provocări vor intra în vigoare odată cu lansarea Epic, la fel și o pereche de pachete de articole noi, pachetul Endo Starter pentru 500 de credite și Jager Pack pentru 1000 de credite.

Epic a tachinat, de asemenea, ceva care vine la Fortnite numit Rocket League Llama-Rama:

Actualizarea pre-gratuită a jocului Rocket League este programată să fie difuzată la ora 09:00 PT / 12:00 ET pe 16 septembrie. Detaliile complete sunt disponibile pe rocketleague.

sursă: pcgamer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *