Multiplayer-ul a avut un „început stâncos” pe PlayStation 4. Astfel încât dezvoltatorii vor să o remedieze înainte de a ajunge pe PC.

capsule 616x353 1 - Spelunky 2 pe PC nu va avea multiplayer la lansare.

Spelunky 2 a fost lansat pe PlayStation 4 pe 15 septembrie. Jucătorii de PC încă așteaptă: nu va sosi pe platforma noastră decât săptămâna viitoare, pe 29 septembrie. Se pare că va trebui să așteptăm și ca multiplayerul să ajungă, pentru că a avut „un început cam stâncos pe PS4”. Astfel încât dezvoltatorii vor să o rezolve înainte de a-l concedia.

„În ceea ce privește data lansării noastre, am ascultat feedback-ul comunității și am decis să prioritizăm o lansare anterioară. Astfel încât jucătorii Steam să se poată bucura de joc cât mai curând posibil”, a explicat dezvoltatorul Mossmouth pe Steam.

„Din păcate, asta înseamnă că nu vom putea lansa cu multiplayer online și vom elimina provizoriu eticheta„ Online Co-op ”din magazin, pentru a nu induce în eroare oamenii. Ne pare rău, știm că este dezamăgitor pentru jucători care au fost încântați să sară direct în cooperativă online în prima zi. Până de curând speram în continuare că vom putea lansa așa cum era planificat. ”

Vestea bună, în afară de cooperarea online care funcționează corect, este că jocul încrucișarea cu PS4 va fi implementată atunci când componenta multiplayer devine live. Și ar trebui să aștepte prea mult, așa cum Mossmouth estimează. „cel mult câteva săptămâni” înainte de a fi gata de plecare.

„Multiplayerul online este dificil, dar ne-am angajat să o facem corect. Deoarece este foarte distractiv când funcționează așa cum ar trebui”, a spus studioul. „Între timp, bucură-te de Modul Aventura și Modul Arena în multiplayer pentru un singur jucător sau local:”

Pentru a vă pregăti pentru ziua cea mare – 29 septembrie, amintiți-vă – asigurați-vă că consultați ghidurile noastre despre cum să vindecați otravă, ce să faceți când sunteți blestemat și cel mare pentru începători, 12 lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a juca Spelunky 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *