Spelunky 2 va fi lansat la două săptămâni după lansarea PS4.

capsule 616x353 - Spelunky 2 va fi lansat pe PC in data de 29 Septembrie

Derek Yu a spus în august că Spelunky 2 se va lansa pe PlayStation 4 pe 15 septembrie și apoi va ajunge la scurt timp pe PC. Astăzi am aflat că „în scurt timp”, mai exact, înseamnă „două săptămâni”.

„Doar pentru a clarifica din nou”, spune Yu într-un tweet de urmărire. „Ne luăm timpul suplimentar pentru a ne asigura că Spelunky 2 rulează bine pe PC. Aceasta include testarea multiplayerului online, dar nu este singurul lucru cu care vom fi ocupați. . ” El a continuat spunând că echipa de dezvoltare „lucrează din greu pentru a se asigura că cele două date de lansare sunt cât mai apropiate posibil!”.

Gata, asta e tot ce am pentru tine: Spelunky 2 vine pe Steam pe 29 septembrie. Pagina Steam nici măcar nu a fost încă actualizată, în acest moment indică în continuare „în curând”. Așa că în schimb ne vom îndrepta atenția la câteva săptămâni în urmă, când spelunkerul rezident Emma a analizat mai atent noul trailer de atunci.

Noul joc pare să urmeze aventurile fiicei personajului original. Care se pare că se va îndrepta spre Lună din motive necunoscute. Animalul de companie Damsel se va întoarce și se pare că Olmec, șeful din primul joc, și ar putea face și o revenire. Vor fi și alte zone și inamici familiari, împreună cu lucrurile noi, iar jucătorii se pot aștepta la modele și interacțiuni mai complexe. Există, de asemenea, câteva elemente noi cu sunete interesante, inclusiv arma clonă „unică”.

Spelunky 2 este disponibil pentru lista de dorințe (și eventual pentru pre-cumpărare foarte curând) pe Steam. Pentru a afla mai multe, accesați spelunkyworld.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *