Este timpul pentru o altă călătorie ieftină la Washington.

the division 2 hands on preview 6957 1024x576 - The Division 2 o sa fie gratis pe Epic in acest weekend

The Division 2 primește încă un weekend gratuit. Mai devreme, Ubisoft a anunțat că veți putea juca shooter-ul său pandemic fără costuri, în perioada 24 – 28 septembrie.

Ubisoft a găzduit anterior un weekend gratuit în octombrie anul trecut pentru a sărbători. Al doilea „episod” de conținut nou și altul în februarie anul acesta. Dacă ți-a plăcut timpul petrecut pe străzile din Washington DC. Ubi spune că progresul tău va continua peste tot, ceea ce este un mod frumos de a te asigura că nu ai pentru a trece prin jocul timpuriu pentru a doua oară.

Așa cum este o practică destul de standardă până acum, weekendul gratuit este însoțit de o reducere masivă. Dacă decideți să faceți pasul, puteți cumpăra întregul joc cu până la 85% reducere. Pe lângă toate lucrurile disponibile la lansare, acest preț de reducere se aplică și întregului conținut care a fost adăugat la Divizia 2 în ultimele 18 luni.

Pentru a accesa weekendul gratuit pe PC, va trebui să vă îndreptați către Uplay sau Magazinul Epic Games. Veți putea juca de la 09:00, ora locală, joi, până la 16:00, ora locală, lunea următoare.

Am descris The Division 2 ca fiind „frecvent palpitant”. Ubisoft a extins-o mult în ultimul an, mutând acțiunea înapoi la New York și introducând o mulțime de conținut nou pentru finalul jocului. Este puțin probabil să vă adânciți în acest lucru pe parcursul unui weekend, dar este un semn că vor fi multe de făcut dacă sunteți în căutarea unui cronometru pe termen lung.

sursă: pcgamer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *