Valorant a spus că va fi readus la lupta, fără puteriile sale de invizibilitate și teleportare, mai târziu.

valorant how to play omen 768x515 1 - Valorant a facut din greseala pe Omen foarte puternic încat l-a scos din joc

Cel mai recent patch din Valorant a adus modificări, a dat buff la Viper și a dat nerf la Killjoy și Sage. De asemenea, a avut un impact neintenționat, dar foarte puternic asupra Omen-ului, despre care jucătorii au găsit rapid că ar putea deveni invulnerabil printr-o simplă eroare.

Puteți vedea eroarea în video-ul de mai jos. După cum vedeți jocul nu mai este echilibrat.

Dar asta nu este tot! O altă eroare care a apărut în același timp a permis personajului să se teleporteze pe lângă barierele de reproducere care sunt la locul lor la începutul rundelor. Ceea ce înseamnă că Omen ar putea ajunge într-o poziție avantajoasă mult mai rapid decât oricine altcineva. Nu că poziționarea este de o importanță vitală atunci când ești literalmente imposibil de ucis. Dar este totuși o problemă destul de mare.

Riot a crezut că o rezolvă și pe asta, dar au întâmpinat niste probleme…

După ce ieri Omen a ieșit complet din joc, Riot a anunțat în ieri după-amiază că va reveni la acțiune, împreună cu o remediere rapidă care îi va elimina superputerile surpriză, la următorul program:

  • Regiuni APAC / OCE – 14:00 PT / 17:00 ET
  • Regiuni UE / CSI / TR – 20:00 PT / 23:00 ET
  • Regiuni NA / BR / LATAM – 23:00 PT / 2:00 (4 septembrie) ET

Așadar, nu prea mult timp. Între timp, bucură-te de asta.

sursă: pcgamer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *